Molnár Péter - Ki az a Molnár Péter? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Molnár Péter
Instagram leírás
IFBB Pro Road to ⭕️ 21’ 🏋🏼‍♂️ Owner @freezersgym 💊 Team @gymbeamhu kuponkód:FREEZER5 💪🏽 Athlete @protan_europe 🔧 Service manager @mensmentis_official
Leírás

Molnár Péter személyiedző, fitness világbajnok, testépítő. Molnár Péter gyermekkorában sok sportot kipróbált de egyik sem fogta meg igazán, de sport nélküli időszak sosem volt az életében.  A súlyával kamaszkorában sem volt probléma a túlsúly miatt, hiszen 190 centiméter volt és nagyon vékony. A fitness az életébe a középiskolai évei alatt érkezett, amikor 15 éves korában elkezdte a súlyzós edzéseket. A fitness edzésekbe nap mint nap belefektetett munka hamar meghozta az eredményeket, amelyek nagyon lelkesítették. Kíváncsi volt arra, hogy mi az, ami ki tud hozni a testéből természetes módon, ezért egy verseny időpontja remek motiváció volt erre. Több, mint tíz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy 2014-ben elég önbizalma legyen egy versenyen való induláshoz. A testépítésen belül a Men’s Physique kategóriát választotta, hiszen ez a kategória jelenti számára az ideális fizikumot, mert nem szükséges hozzá hatalmas izomtömeg, és testalkata is ehhez illik a legjobban. A versenye előtt 12 hétig diétázozz, a három hónap alatt 18 kg-ot fogyott, így érte el a 90 kg-os versenysúlyát. Indult Fitbalance-on, Muscle Beach-en és az IFBB Magyar Kupán is. A versenyeknél mindig az jelenti számára a motivációt, hogy megmutathatja, hogy naturálként is színpadra lehet állni. Arra a legbüszkébb, hogy a fit formáját a rendszeres edzéseinek, tudatos táplálkozásának és a megfelelően kiválasztott táplálékkiegészítőknek köszönheti. Saját testével szeretné megmutatni, hogy szép eredményeket lehet elérni tudatos életmóddal is, anélkül, hogy tönkre tenné a szervezetét. Eredményei: Wabba Overal World Champion, Trofea of the Best Overall, WBPF Europe Overall, WBPF Singapur Pro Overall, Kazahstan WBPF Overall. Molnár Péter a The Freezer’s GYM tulajdonosa. Molnár Péter jelenleg több, mint 157 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így toplistánk 83. helyén szerepel. Molnár Péter testépítőt és fitness világbajnokot a sporttal-, táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink