Molnár Péter - Ki az a Molnár Péter? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Molnár Péter
Leírás

Molnár Péter személyiedző, fitness világbajnok, testépítő. Molnár Péter gyermekkorában sok sportot kipróbált de egyik sem fogta meg igazán, de sport nélküli időszak sosem volt az életében.  A súlyával kamaszkorában sem volt probléma a túlsúly miatt, hiszen 190 centiméter volt és nagyon vékony. A fitness az életébe a középiskolai évei alatt érkezett, amikor 15 éves korában elkezdte a súlyzós edzéseket. A fitness edzésekbe nap mint nap belefektetett munka hamar meghozta az eredményeket, amelyek nagyon lelkesítették. Kíváncsi volt arra, hogy mi az, ami ki tud hozni a testéből természetes módon, ezért egy verseny időpontja remek motiváció volt erre. Több, mint tíz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy 2014-ben elég önbizalma legyen egy versenyen való induláshoz. A testépítésen belül a Men’s Physique kategóriát választotta, hiszen ez a kategória jelenti számára az ideális fizikumot, mert nem szükséges hozzá hatalmas izomtömeg, és testalkata is ehhez illik a legjobban. A versenye előtt 12 hétig diétázozz, a három hónap alatt 18 kg-ot fogyott, így érte el a 90 kg-os versenysúlyát. Indult Fitbalance-on, Muscle Beach-en és az IFBB Magyar Kupán is. A versenyeknél mindig az jelenti számára a motivációt, hogy megmutathatja, hogy naturálként is színpadra lehet állni. Arra a legbüszkébb, hogy a fit formáját a rendszeres edzéseinek, tudatos táplálkozásának és a megfelelően kiválasztott táplálékkiegészítőknek köszönheti. Saját testével szeretné megmutatni, hogy szép eredményeket lehet elérni tudatos életmóddal is, anélkül, hogy tönkre tenné a szervezetét. Eredményei: Wabba Overal World Champion, Trofea of the Best Overall, WBPF Europe Overall, WBPF Singapur Pro Overall, Kazahstan WBPF Overall. Molnár Péter a The Freezer’s GYM tulajdonosa. Molnár Péter jelenleg több, mint 157 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így toplistánk 83. helyén szerepel. Molnár Péter testépítőt és fitness világbajnokot a sporttal-, táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
85

85. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot