Mónika Erdélyi

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Mónika Erdélyi
Instagram leírás
* Üzlet: monikaerd@gmail.com A fotók, videók használata engedélyköteles. 🎥 YouTube: 370.000 feliratkozó! *ÚJ VIDEÓ! 👇 BARLANGWELLNESS!
Leírás

Erdélyi Mónika néhány éve országosan ismert műsorvezető volt, hiszen ő vezettte a Mónika show-t, amit szinte az egész ország ismert, aki nem ismerte az pedig szerepelt benne. Miután a Mónika Shownak, utána visszavonult egy kicsit a nyilvánosság, és a média elől. Született egy lánya Molli. Most 2-3 éve indított egy Youtube csatornát, ahol minden videóját a lányával veszi fel, közösen szerepelnek benne. Az ilyen videókban leginkább kézzel készített dolgokkal foglalkoznak, ajándékékat készítenek, slime-ot (ez egy nyúlús anyag, amivel jó játszani, a gyerekek imádják, biztos mindenki ismeri akinek 5-6 éves gyerekei vannak). Rengeteg slimeos videóit készítettek az elmúlt időben, különböző slimeokkal volt ehető slime, óriás slime, rózsaszín slime, piros slime, ténylegesen mindenféle. Emellet már vlog videókat is készítenek Mollival, amikor nyaralnak és hasonlók.  Minden videójuk a feltöltés után eléri a 100 ezer megtekintést, hiszen imádják a stílusát a fiatalok, és valószinűleg az idősebb korosztály is nézi őt. Mónikáik kiváló Influencerek, mára már majdnem 300 000 feliratkozójuk van Mollival, és Instagramon is sokan követik őket, leginkább gyerekjátékok, hotelek reklámozásáára ajánljuk az élettel teli anya-lánya párost.

Milyen termékek reklámozására jó

gyerekjátékok slime, ruha, utazások

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória
tv


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink