Nádai Anikó

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Nádai Anikó
Instagram leírás
𝘮 𝘶 𝘮 👩‍👦/ 𝘛𝘝 𝘱 𝘳 𝘦 𝘴 𝘦 𝘯 𝘵 𝘦 𝘳 🎥/ 𝘙𝘛𝘓 𝘬𝘭𝘶𝘣/ 𝘙𝘛𝘓 𝘎𝘰𝘭𝘥/ 𝘙𝘛𝘓 𝘐𝘐 📩 PR megjelenések: nadai.aniko.pr@gmail.com
Leírás

Nádai Anikó, vaóságshow szereplő, műsorvezető és alkami szinésznő.Mohácsi születésű de később Baján majd Kecelén élt.Szülei másfél-kétéves korában szétmentek, és édesanyja nevelte fel. Hatodik osztályos korától bentlakásos iskolába járt. Kiskőrösön érettségizett, majd a bajai tanítóképző főiskola magyar szakára járt.Nagy nélkülözésben éltek, ezért jelentkezett kitörési lehetőségként a Való Világba. A műsor ismertté és népszerűvé tette, ezt követően több műsorvezetői feladatot is kapott az RTL Klubtól. Elősszőr 2008-ban próbálkozott bekerülni A Királynő cimű műsorba, de nem jutott be.2009-ben a Miss Earth Hungary résztvevőjeként A Királynő 2009 címen futó showműsorban tűnt fel először az RTL Klub képernyőjén. Majd később a valóvilág 4. szériájában tűnt fel mint szereplő, 2010-ben szinte a játék végéig bent maradt. Majd később a ValóVilág háttérműsorának a BeleValóVilág műsorvezetője lett. Majd 2013-2015 közt más valóságshowban is feltőnt például az RTL-en futó Éjjel Nappal Budapest és a Hungary’s Got Talent-ben is kapott szerepet. 2017-től már sajét mősora van az RTL GOLDON,  valóságshow, ami a Mónika show nyomdokaiba szeretne lépni nem más mint az Anikó show.

Milyen termékek reklámozására jó

ruha, szépségápolás, beauty

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink