Nagyvaradi Nelli - Ki az Nagyváradi Nelli? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Nagyvaradi Nelli
Leírás

Nagyváradi Nelli énekesnő, énektanár, valóságshow-szereplő, influencer. Nagyváradi Nelli 1982. november 1-jén született. Gyermekkorától fogva a zene és az éneklés fontos szerepet töltött be az életében. Zeneóvodába, majd zenei előkészítőbe járt, ezek után pedig zeneiskolában tanult tovább. Már a zeneiskolában megtanult játszani olyan hangszereken mint például a furulya, a szaxofon, a klarinét és az oboa. Pécsváradon és Mecseknádasdon végezte el az iskoláit, iskolai tanulmányai során kórusokban is énekelt, és tagja volt fúvós-, illetve kamarazenekaroknak is. A tanulmányait főiskolán folytatta, ahol énektanárként szerzett diplomát. A főiskolai tanulmányai mellett zeneiskolába járt, magánéneket tanult, ahol legtöbbször operákat, operetteket és musicaleket énekelt. A főiskola mellett egy haknizenekarral járta az országot, a fellépéseiken híres zenekarok és énekesek számainak átdolgozását játszották. 2010-ben indult a Megasztárban a Hot Lips lányokból álló rockbanda énekesnőjeként. Számos bandában szerepelt, majd megalapította a saját énekstúdióját, a Noe Énekstúdiót. Az éneklés mellett tehát ének tanításával-, produceri munkákkal és stúdiómunkálatokkal is foglalkozik. A saját énekstúdiójában ismerte meg Rozman Alexandrát és Kulánda Anitát, akik az ő stúdiójában tanultak énekelni. A énektanulás közben összebarátkoztak és megalapították a Sophistic nevű bandát. A Song Of The Year versenyen az első öt között végzett a legelső slágerük a Tears Of Millions. A banda feloszlása után Nelli Noa néven kezdte meg szólókarrierjét 2013-ban. Az X-Faktor 4. szériájában Nelli a legjobb 25 közé jutott, és megjelent első saját dala Égő Óceán címmel. 2014-ben szerepet kapott az RTL-Klub Éjjel-Nappal Budapest című valóságshow-jába, ahol Karola néven egy ország ismerte meg. A BSIde internetes zenei portál a Legstílusosabb női előadónak választotta 2016-ban, a jelöltek között szerepelt például Zséda, Tolvai Renáta és Dér Heni is. 2015től a Proof Of Life bandával koncertezik, 2016-ban jelent meg a Proof of Life  Százszor még című dala. 2018-ban nagy port kavart Nelli, amikor a legbevállalósabb lányként meztelenült állt a kamerák elé, amikor Nánási Pál az Éjjel-Nappal Budapest szereplőiről készített erotikus fotósorozatot. Jelenleg az Instagramon több, mint 211 ezer követője van, így Toplistánk 53. helyén szerepel. 

Milyen termékek reklámozására jó

lifestyle, travel, fashion 

Helyezés
54

54. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot