Nagyvaradi Nelli - Ki az Nagyváradi Nelli? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Nagyvaradi Nelli
Instagram leírás
RTL II/ Singer / Composer/ Teacher Owner, Director ℕ𝕠𝕒 É𝕟𝕖𝕜𝕤𝕥ú𝕕𝕚ó Grateful to God🙏 #plantbased 🌱 PR:tothnorapr@gmail.com
Leírás

Nagyváradi Nelli énekesnő, énektanár, valóságshow-szereplő, influencer. Nagyváradi Nelli 1982. november 1-jén született. Gyermekkorától fogva a zene és az éneklés fontos szerepet töltött be az életében. Zeneóvodába, majd zenei előkészítőbe járt, ezek után pedig zeneiskolában tanult tovább. Már a zeneiskolában megtanult játszani olyan hangszereken mint például a furulya, a szaxofon, a klarinét és az oboa. Pécsváradon és Mecseknádasdon végezte el az iskoláit, iskolai tanulmányai során kórusokban is énekelt, és tagja volt fúvós-, illetve kamarazenekaroknak is. A tanulmányait főiskolán folytatta, ahol énektanárként szerzett diplomát. A főiskolai tanulmányai mellett zeneiskolába járt, magánéneket tanult, ahol legtöbbször operákat, operetteket és musicaleket énekelt. A főiskola mellett egy haknizenekarral járta az országot, a fellépéseiken híres zenekarok és énekesek számainak átdolgozását játszották. 2010-ben indult a Megasztárban a Hot Lips lányokból álló rockbanda énekesnőjeként. Számos bandában szerepelt, majd megalapította a saját énekstúdióját, a Noe Énekstúdiót. Az éneklés mellett tehát ének tanításával-, produceri munkákkal és stúdiómunkálatokkal is foglalkozik. A saját énekstúdiójában ismerte meg Rozman Alexandrát és Kulánda Anitát, akik az ő stúdiójában tanultak énekelni. A énektanulás közben összebarátkoztak és megalapították a Sophistic nevű bandát. A Song Of The Year versenyen az első öt között végzett a legelső slágerük a Tears Of Millions. A banda feloszlása után Nelli Noa néven kezdte meg szólókarrierjét 2013-ban. Az X-Faktor 4. szériájában Nelli a legjobb 25 közé jutott, és megjelent első saját dala Égő Óceán címmel. 2014-ben szerepet kapott az RTL-Klub Éjjel-Nappal Budapest című valóságshow-jába, ahol Karola néven egy ország ismerte meg. A BSIde internetes zenei portál a Legstílusosabb női előadónak választotta 2016-ban, a jelöltek között szerepelt például Zséda, Tolvai Renáta és Dér Heni is. 2015től a Proof Of Life bandával koncertezik, 2016-ban jelent meg a Proof of Life  Százszor még című dala. 2018-ban nagy port kavart Nelli, amikor a legbevállalósabb lányként meztelenült állt a kamerák elé, amikor Nánási Pál az Éjjel-Nappal Budapest szereplőiről készített erotikus fotósorozatot. Jelenleg az Instagramon több, mint 211 ezer követője van, így Toplistánk 53. helyén szerepel. 

Milyen termékek reklámozására jó

lifestyle, travel, fashion 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink