Nánási Pál

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Nánási Pál
Leírás

Nánási Pál Magyarország legelismertebb fotósa, ő a PlayBoy magyarországi fő aktfotósa, aki akkor vált celebbé mikor elvette feleségül Ördög Nórát, műsorvezetőt. Nánási Pál rengeteg akt fotót készített a PlayBoy és más megrendelők számára is, ezért ő lett magyarország legelismertebb fotósa, őt tényleg mindenki simeri a szakmában.Mára már Magyarárszág modelljeinek nagyrészvel dolgozott már együtt, és rengeteg újságcímpalra fotózóttt. Az ő tulajdonában van Magyarország legnagyobb fotóstúdiója, ami több szinten terül el, és elég modern. 2009 óta házasok Ördög Nórával, és két gyerekük is született, Mici az idősebb, és Venci. Mára Már feleségével elindították Youtube csatornájukat is, amin beutazzák a gyermekeikkel a világot, a Nánási család csatornán.  A csatonájuk a Nánázsia sorozattal kezdődött, ami az Ázsia Expressz című tv sorozat forgatása alatt készűlt. Nánási Pálnak mára már majdnem 140 000 követője van az Instagramon, és leginkább gyerekjátékok, fotós termékek reklámozására ajánljuk, hiszen aktívan használja a social felületeit. Saját Youtube csatornát készített, ahol különálló vlogokat is készít.

Milyen termékek reklámozására jó

Tech, ital

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink