Naszak Andrea

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Naszak Andrea
Leírás

Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadó. Az életmód tanácsadó karrierjének beindítását saját sikerei inspirálták legfőképpen. A húszas éveinek elején egy 6 évig tartó párkapcsolata során 25 kilogramm súlyfelesleget szedett fel a vékony alkatú lány. Az elhízás oka az volt, hogy a párjával kellemes közös kikapcsolódás volt a közös főzés, közös étterembe járás és a közös étkezés. Ha stresszes volt, akkor is a boldogságot számára az evés jelentette, a párkapcsolatának utolsó éveiben rengeteg szénhidrátot evett. Ám 25 kilogramm súlyfelesleggel nem érezte jól magát a bőrében, jelzett a szervezete, hogy ez így nem mehet tovább, ezért fogyókúrába kezdett. Ezzel a drasztikus módszerrel megvonta magától az elegendő és megfelelő táplálékot. Ez a módszer nem hozta meg számára a várt eredményt. B tervként „csodaszereket”, bogyókat és fogyókúrás poroknak a hatásában bízott, de ezek néhány napos szedése után farkaséhesen újra bő étkezésekbe kezdett. Az első két kudarc után gondosan ügyelt arra, hogy ne lakjon jól, ezért étkezései főleg csirke, saláta és mozzarellából álltak. Ezzel az önsanyargató módszerrel 25 kg-ot fogyott le, de folyamatosan fel-le ugrált rajta 10 kg. Eközben nem megfelelően működött az anyagcseréje sem, ezért egy biztosabb módszert keresett. Elvégzett egy táplálkozási tanácsadó iskolát végzett el, és a saját típus jellemzői alapján összerakta az étrendjét. Az életmódváltás, az egészséges életmód a mindennapjai részévé vált. Sikertörténetére számos ember kíváncsi volt, így 2014-ben  elkezdett étrendeket írni. Közben megismerkedett párjával, Szép Imrével, közös vállalkozásként elkezdtek foglalkozni a tudatos táplálkozással, személyre szabott étrendek, otthoni és edzőtermi edzéstervek írásával. Mára több ezer vendégének sikertörténete bizonyította a tudatos táplálkozás hatását. Jenleg Instagramon több, mint 67 ezer követővel büszkélkedhet, így a magyar Instagram toplistán 199. helyén szerepel. Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadót, influencert a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.  

Milyen termékek reklámozására jó

Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadót, influencert a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink