Naszak Andrea

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Naszak Andrea
Leírás

Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadó. Az életmód tanácsadó karrierjének beindítását saját sikerei inspirálták legfőképpen. A húszas éveinek elején egy 6 évig tartó párkapcsolata során 25 kilogramm súlyfelesleget szedett fel a vékony alkatú lány. Az elhízás oka az volt, hogy a párjával kellemes közös kikapcsolódás volt a közös főzés, közös étterembe járás és a közös étkezés. Ha stresszes volt, akkor is a boldogságot számára az evés jelentette, a párkapcsolatának utolsó éveiben rengeteg szénhidrátot evett. Ám 25 kilogramm súlyfelesleggel nem érezte jól magát a bőrében, jelzett a szervezete, hogy ez így nem mehet tovább, ezért fogyókúrába kezdett. Ezzel a drasztikus módszerrel megvonta magától az elegendő és megfelelő táplálékot. Ez a módszer nem hozta meg számára a várt eredményt. B tervként „csodaszereket”, bogyókat és fogyókúrás poroknak a hatásában bízott, de ezek néhány napos szedése után farkaséhesen újra bő étkezésekbe kezdett. Az első két kudarc után gondosan ügyelt arra, hogy ne lakjon jól, ezért étkezései főleg csirke, saláta és mozzarellából álltak. Ezzel az önsanyargató módszerrel 25 kg-ot fogyott le, de folyamatosan fel-le ugrált rajta 10 kg. Eközben nem megfelelően működött az anyagcseréje sem, ezért egy biztosabb módszert keresett. Elvégzett egy táplálkozási tanácsadó iskolát végzett el, és a saját típus jellemzői alapján összerakta az étrendjét. Az életmódváltás, az egészséges életmód a mindennapjai részévé vált. Sikertörténetére számos ember kíváncsi volt, így 2014-ben  elkezdett étrendeket írni. Közben megismerkedett párjával, Szép Imrével, közös vállalkozásként elkezdtek foglalkozni a tudatos táplálkozással, személyre szabott étrendek, otthoni és edzőtermi edzéstervek írásával. Mára több ezer vendégének sikertörténete bizonyította a tudatos táplálkozás hatását. Jenleg Instagramon több, mint 67 ezer követővel büszkélkedhet, így a magyar Instagram toplistán 199. helyén szerepel. Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadót, influencert a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.  

Milyen termékek reklámozására jó

Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadót, influencert a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
204

204. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot