Naszak Andrea

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Naszak Andrea
Leírás

Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadó. Az életmód tanácsadó karrierjének beindítását saját sikerei inspirálták legfőképpen. A húszas éveinek elején egy 6 évig tartó párkapcsolata során 25 kilogramm súlyfelesleget szedett fel a vékony alkatú lány. Az elhízás oka az volt, hogy a párjával kellemes közös kikapcsolódás volt a közös főzés, közös étterembe járás és a közös étkezés. Ha stresszes volt, akkor is a boldogságot számára az evés jelentette, a párkapcsolatának utolsó éveiben rengeteg szénhidrátot evett. Ám 25 kilogramm súlyfelesleggel nem érezte jól magát a bőrében, jelzett a szervezete, hogy ez így nem mehet tovább, ezért fogyókúrába kezdett. Ezzel a drasztikus módszerrel megvonta magától az elegendő és megfelelő táplálékot. Ez a módszer nem hozta meg számára a várt eredményt. B tervként „csodaszereket”, bogyókat és fogyókúrás poroknak a hatásában bízott, de ezek néhány napos szedése után farkaséhesen újra bő étkezésekbe kezdett. Az első két kudarc után gondosan ügyelt arra, hogy ne lakjon jól, ezért étkezései főleg csirke, saláta és mozzarellából álltak. Ezzel az önsanyargató módszerrel 25 kg-ot fogyott le, de folyamatosan fel-le ugrált rajta 10 kg. Eközben nem megfelelően működött az anyagcseréje sem, ezért egy biztosabb módszert keresett. Elvégzett egy táplálkozási tanácsadó iskolát végzett el, és a saját típus jellemzői alapján összerakta az étrendjét. Az életmódváltás, az egészséges életmód a mindennapjai részévé vált. Sikertörténetére számos ember kíváncsi volt, így 2014-ben  elkezdett étrendeket írni. Közben megismerkedett párjával, Szép Imrével, közös vállalkozásként elkezdtek foglalkozni a tudatos táplálkozással, személyre szabott étrendek, otthoni és edzőtermi edzéstervek írásával. Mára több ezer vendégének sikertörténete bizonyította a tudatos táplálkozás hatását. Jenleg Instagramon több, mint 67 ezer követővel büszkélkedhet, így a magyar Instagram toplistán 199. helyén szerepel. Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadót, influencert a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.  

Milyen termékek reklámozására jó

Naszák Andrea életmód és táplálkozási tanácsadót, influencert a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
137

137. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot