NEMAZALÁNY (Halastyák Fanni)

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

NEMAZALÁNY (Halastyák Fanni)
Instagram leírás
Nemazalány booking - @czekmanyalexandra mail - halastyakfanni88@gmail.com @lastprojektrecords 📀
Leírás

NEMAZALANY, polgári nevén Halastyák Fanni, fiatal youutbe repper, akít social média influencer , nagyából két éve tört be a magyar médiába, az internetre egy másik fiatal úgymond Youtube rapper lánnyal LiL G-vel. Youtube rapper aki a Youtube videók által lett népszerű a rapszakmában. Nemazalány és LiL G első közös száma felrobbantta a magyar internete, a Youtubra feltöltötték a közös számukat Petőfi Sándor címmel, és ez néhány hét alatt már elért több mint 10 millió kattintást, ás mára már 25 millió kattintás felett jár a klip a youtubeon. Ezzel hatalmas bevételre tettek szert, és hatalmas népszerűségre is, hiszen ez a videó által ismerte meg őket az egész ország. Mára már fellépéseket is vállalnak ahol eljátszék a Petéfi Sándorhoz hasonló zenéiket, egy évben rengeteg helyre hívják őket fellépni, kisebb nagyobb rendezvényekre, fesztiválokra is. Instagramon Nemazalánynak mára már több mint 150 000 követője van, ezért sikeres influencer is lehet, remek hirderési felület, akinek ilyen jellegű reklámra van igénye.Feltűnt az X-faktor szinpadán is, ahol hatalmas sikert ért el, hiszen megismerhettük a másik oldalát is ennek a lánynak, hiszen ott egy teljesen más stílusú zenét játszott.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink