Oláh Vivien - Ki az az Oláh Vivien? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Oláh Vivien
Instagram leírás
IFBB PRO Figure!Gym owner!Arnold Classic overall winner!Bodypower Pro 2nd place🇭🇺💍pottytattoo💖Mom👩‍👦
Leírás

Oláh Vivien bodyfitness versenyző, fitness modell IFBB Pro Figure sportoló. Oláh Vivien 1986. március 28-án született Debrecenben. 2008-ban kezdett el komolyan foglalkozni a fitnessel és a testépítéssel de az eredmények gyorsan jöttek. 2008-ban NPC Junior USA versenyen 1. helyezést ért el szupernehézsúlyban és abszolútban, majd 2009-ben az NPC Nationals versenyen 1. helyet ért el szintén nehézsúlyban és abszolútban. Ezek után 2011-ben az Olando-ban megrendezett IFBB Europa Show Of Champions-on 1.  helyezést ért el, és a 2012-es IFBB NY Pro-n szintén a dobogó legfelsőbb fokára állt. 2013-ban Európa egyik legrangosabb viadalán a Miss FIBO Power Beauty-n első helyezett lett bikini modell kategóriában.  2014-ben a Bodypower Classic 2014-en 1. helyezett lett, ezzel az eredményével pedig kvalifikálta magát a Figure Olimpiára. 2012-ig legnagyobb szponzorai a barátai voltak, Jay Rinehart, Cory Schroeder és Rob Jenkins, akik mindenben segítették, amikor a 2012-es NY Pro-ra készült fel. Ezek után a karrierjét nagyban befolyásolta az, hogy olyan neves cégek állnak mellette, mint a Scitec Magyarország és a Cutler Team. Oláh Vivien életének minden napján jelen van a fitness és a sport, hiszen a hét minden egyes napján jár edzőterembe, edzésbeosztása a hét minden napján tart. A rendszeres sport mellett figyel a megfelelő táplálkozásra és fehérjebevitelre is. 2017-ben jelentette be, hogy kisbabát várnak férjével Kis-György Péterrel, kisfia 2017 végén született meg. Oláh Vivien jelenleg több, mint 93 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így 157. helyen áll a magyar Instagram toplistán. Oláh Vivien bodyfitness versenyzőt, fitness modellt és influencert sporttal és egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

 Oláh Vivien bodyfitness versenyzőt, fitness modellt és influencert sporttal és egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink