Paul Street

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Paul Street
Instagram leírás
zene meg ilyen viccesek ————————————- Budapest park / Szept 2
Leírás

Paul Street huszonéves Youtuber, influencer, mára már mandjnem 270 00 feliratkozóval büszkélkedhet a Youtube-on, és Instagramon is sokan követik. Youtube csatornáját leginkább az összeesküvés elméletekre építi, de foglalkozik más érdekes tényekkel is például készített videót a világ legnagyobb rejtélyeiről, amik közt ott volt például a Coca-Cola receptje is, ami a világ egyik legnagyobb rejtélye máig. Vagy akár foglalkozott a 2001-es szeptemberi repülőszerncsétlenség rejtélyeivel, amire nem derűlt fény máig se. De leginkább az internet sötét oldala a Dark Web és a Deep Web tarja lázba nézőit, és erről sok videót is késztett, mindegyiken többszázezres metekintés található ( a Dark Web az internetnek egy olyan része amit nem érhet el bárki, csak speciális böngészőben, speciális linkekkel lehet elérni, és itt a fegyverkesekedéstől a szervkereskedésig minden megtalálható) Többször járt már a Dark Weben, és bemutatta mi folyik ott. Egyéb más rejtélyekkel is foglalkozik amik a világunkban történtek, és emiatt lett ilyen felkapott a csatornája, hiszen ezek a dolgok mindenkit lázbahoznak. Alig vannak fent videói de már 260 000 felett jár a feliratkozóinak száma. Leginkább tech termékek reklámozására ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

tech, ruha

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink