Péter Szabó Szilvia

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Péter Szabó Szilvia
Instagram leírás
🎨 @szilvi.art 🖌 Iratkozz fel egy kattintással a hivatalos YouTube csatornámra is! 😉⬇️
Leírás

Péter Szabó Szilvia magyar énekeső, színművész. Péter Szabó Szilvia 1982-ben született Szegeden. Gyermekkorában már nagyon hamar énekelni kezdett, ekkor fedezték fel szülei, hogy gyönyörű, tiszta hangja van. Gyermekként az utazásik során folyamatosan énekelt a kocsiban. Általános iskolában is már el kezdett érdeklődni a művészet iránt, kezdetben furulyázni tanult, színjátszó körre járt és versenytáncolni is elkezdett. Énekes karrierjét kezdőként, 16 évesen az Equinoxban kezdte. Péter Szabó Szilvia Szentesen a Horváth Mihány Gimnáziumban és a szegedi Eötvös József Gimnáziumban tanult. Az Equinox egyik fellépésén a zenekar akkori zeneszerzőjének testvére figyelt fel Szilviára. Három hónappal a gimnázium- és az érettségi befejezése előtt a NOX miatt Budapestre költözött és magántanulóként szerezte meg az érettségi bizonyítványát. A NOX zenekar tagja volt 2001 és 2009 között. A NOX 2002-ben megjelent első lemezén magyar népdalokat dolgoztak fel. Péter Szabó Szilvia számára az ismertséget a Dalnokok Ligája című tévés vetélkedő hozta meg 2003-ban. Gyermekkorától kezdve autodidakta módon tanult meg énekelni, 2005-től kezdte el képezni a hangját. Úgy gondolja, hogy élete egyik legszebb szakasza 2005-2006-ban volt, a Ragyogás turné alkalmával. 2007-ben jelent meg első szóló albuma. A NOX életében 2008-ban arculatváltozás volt, ami miatt az énekesnő is levágatta hosszú haját. 2009-ben a menedzsere elhagyta, ezért úgy érezte, hogy változásra van szüksége leginkább, így 2010 elején öt hónapra Ausztráliába költözött nyelvet tanulni. 2011-ben elhagyta az ausztrál kontinenst és Londonba költözött, ahol eladóként dolgozott. 2012 nyarán jelentette be visszatérését és első szóló albumának megjelenését. 2014-ben a Music Daily Awards-ot Legkedveltebb magyar előadó kategóriában. 2016-ban A Nagy Duettben első helyezést ért el.  2017-ben a 15 éves jubilleumát, így február 20-án megjelent az Ébredő című stúdióalbuma. Magánéletéről annyit lehet tudni, hogy 2014-től alkot egy párt Völgyesi Györggyel, 2016-ban született meg gyermekük, Völgyesi Emma Viktória. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink