Pirner Alma

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Pirner Alma
Instagram leírás
Nőiesség fejlesztő&Health Coach☯️My body&life balance☯️ Lifestylist - IIN Health Coach @nutritionschool - IAHC -Int. Health Coach Certification
Leírás

Pirner Alma erotikus tánc világbajnok, online tréner, párkapcsolati és nőiesség coach, fotómodell, előadóművész. Pirner Alma 1981-ben született Budapesten. 2002-óta foglalkozik fitness-rúdtánc és egzotikus tánc oktatással. 2005-ben a Miss Stripper Eurpe Közönségdíjasa lett. 2006-2007 Miss Nude Canada International Egzotikus tánc Világbajnokságon 1. helyezést ért el. Ő alapította meg Magyarországon a rúdtácsportot. 21 éves korában alapította meg az első cégét és rúdtáncstúdióját. Háromszor szerepelt a Playboy magazin címlaplánya. 2010 októberében A Miss Poledance Hungary 2010 rendezője és zsűrije. 2015 októberében megjelent a „Rúdtánc” – A női önkifejezés és csábítás művészete című könyve. 2014 óta él boldog házasságban, 2015-ben meg megszületett kisfiuk, Alen. 2016-ben a Miss Pledance UK 2016 zsűri elnöke és vezető bírója.  Legnagyobb célja, hogy segítse a nőket a kiteljesedésben, ezért motivátorként és mentorként segíti a nőket abban, hogy elérjék céljaikat minden szinten. 19 éve foglalkozik előadó-művészettel és 16 éve nők oktatásával. 2016-ban alapította meg a absolutelywoman.hu oldalt, ahol online tréningjeivel, mentorációval, bloggal és vloggal, workshopokkal, online edzésprogramokkal és tanfolyamokkal segíti a nőket nőiességük megélésében. A nőket az életvezetés, párkapcsolat, lélekápolás, életmód, táplálkozás, anyaság területén segítik.  2017-től számos konferencián szerepelt előadóként, például: Fiatal Válallkozók hete 2017, Evolution konferencia, NLCafé – Női válaszutak konferencia, Pszichostyling Tábor Szily Nórával, Marketing Szuperkonferencia. Jelenleg az Instagramon 62 ezer követője van, így a magyar Instagram toplistán 207. helyen szerepel. Pirner Alma párkapcsolati és nőiesség coach, online trénert, bloggert és influencert sporttal, tánccal, szépségápolással, divattal és életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink