Punnany Massif Offisöl

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Punnany Massif Offisöl
Instagram leírás
🧨új dal új klip NEM OLYAN NAP
Leírás

A Punnany Massif magyar hiphopzenekart 2003-ban alapították, a zenekar a saját műfajukat társadalom-funk néven határozza meg. Felcser Máté („RendbenMan”) és Farkas Roland („Wolfie”) a zenekar két alapító tagja, jelenleg még 7 tagja van a zenekarnak (Meszes „Meszi” Balázs, Czimerman „Czimi” Csaba, Dr. Iványi „Szevasztok” Szabolcs, Lipics „Csei” Gergő, Bolbach „Deepy” Gábor, Heilig Tamás és Pető Szabolcs).  A Punnany Massif első lemeze 2006-ban jelent meg Körkorkép címmel, amely 17 dalt tartalmazott. A Körkorkép albummal az volt a céljuk, hogy a mai magyar emberek hétköznapjait mutassák be a saját szemszögükből. A második stúdióalbum a Shen Kick, 2010-ben jelent meg, melyet egy pécsi és egy budapesti lemezbemutatóval ünnepelte az együttes. 2011-ben a Sun Kicket adták ki, amelyből az Élvezd c. daluk 41 milliós megtekintést ért el, ezzel a dallal az egész ország megismerte őket.  A Fel #1 című album 2013-ban a Fel #2 2016-ban jelent meg. Az Utolsó tánc című dalukat több mint 17 millióan hallgatták meg a YouTube-on, a Hétköznapi hősök c. számuk pedig 11 milliós megtekintést ért el. 2018-ban a zenekar 15 éves fennállására emlékezve kiadták a PMXV stúdiólemezt. Számos díjjal jutalmazták már a zenekart, 2012-ben a Zöld Pardon Zenész Pikniken Az Év Dala kategóriában nyert az Élvezd c. számuk; A Legjobb Dalszöveg kategóriában pedig a Pécs Aktuál X c. daluk. 2014-ben a megnyerték a Made in Pécs díjat, így az év nagykövete lettek, majd 2016-ban megnyerték a Pro Communicate díjat és 2016-ban bezsebelték a Silver Play Button díjat is. 2013-ban a Viva Cometen a Mary Popkids-zel közös dalukat, a Mosolyt jelölték Legjobb videokilpp kategóriában. Jelenleg a YouTube-on 146.345.868 megtekintés érkezett videóikra és több, mit 172 ezer feliratkozójuk van, így Toplistánk 103. helyén szerepelnek. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink