rBence

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

rBence
Instagram leírás
Videókat és képeket készítünk @edinalujza • YouTube & TikTok creator • Instagram tippekért írj DM üzenetet • Business: hernadibencee@gmail.com
Leírás

rBence, a huszonéves Youtuber aki a vitáiról lett leginkább híres, rengteg balhéja volt a Youtubeon keresztül. 2015 körül kezdte a Youtube pályafutását és hamar rájött, hogy legegyszerűbben kattintásvadász (clickbait) videókkal lehet élrni nagy népszerűséget. Ezért a rendes videók készítése után, rendes vlog videók után ráált a clickbait videókra. Amikre persze hatalmas megtekintést ért el, és ez rengeteg felháborodást keltett, hiszen nem az volt a videó tartalma, ami az indexképen vagy a címben szerepelt. De rBencét ez nem zavarta, és folytatta az ilyen jellegű videók észítését, amikkel leginkább csak átveri a nézőit, de követőket nem igazán szerez. De hatalmas követőtáborra tett szert, és mára már több mint 200 000 feliratkozója van, de sajnos az ilyen jellegű tartalmak miatt ezek nem nevezhetőek rajongóknak. Barátnőjével Farkas Timivel, aki szintén Youtuber sok közös videót készített már. A stílusa a fitalaoknak 12-5 éveseknek szórakoztató lehet még, de nem szabad hinni neki, hiszen műsor amit csinál. Leginkább tech termékek reklámozására ajá

Milyen termékek reklámozására jó

tech, ruha, ital, alkalmazás

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink