Robin Balogh - Ki az a Robin Balogh? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Robin Balogh
Instagram leírás
First European IFBB MensPhysique Pro 🇭🇺 Owner @fitrade_sport 🥤 @gorillawear 👕 #teamrobinphysique 🏋‍♂️
Leírás

Balogh Robin profi testépítő, első IFBB Pro Men’s Physique versenyző Európában. Balogh Robin 1993-ban született Budapesten testépítő szülők gyermekeként. Gyermekkorától fogva fontos szerepet tölt be az életében a sport, hiszen 6 évig focizott és meghívást nyert az U16-as magyar válogatottba. A futball iránti szenvedélye nem volt megfelelő, így sokszor a játékhoz való hozzáállása lerontotta a teljesítményét. 16 éves korában kezdett megismerkedni a testépítés alapjaival, mivel a szülei is testépítéssel foglalkoznak, így a megfelelő szakmai háttérrel tudott belekezdeni a sportba. Amikor eltöltötte első alkalmát a konditerembe, akkor már tudta, ez lesz az ő szenvedélye. Robin teljes elhivatottsággal, komoly célokkal indult el, genetikai adottságit rendkívüli szorgalommal és kitartással párosította, így 19 éves korában már kész volt versenyezni. 2012-ben az év első versenyén a 2012-es magyar világbajnokságon lépett először színpadra, ahol első helyezést ért el. 2012-ben az IFBB Arnold Classic Európa Bajnokságon második helyezést-, ugyanebben az évben az IFBB Világbajnokságon harmadik helyezést ért el. A komolyabb eredmények csak ezután következtek. 2013-ban az IFBB Junior Európa Bajnokságon 1. helyezést ért el, és első helyezett lett a 2013-as IFBB Európa Bajnokságon is. Az elért eredményei alapján megkapta a Pro kártyát, amivel a következő szezonban már az IFBB profi ligában indulhatott. 2013-ban az IFBB Tampa Pro versenyen 7. helyet ért el, 2015-ben az IFBB San Marino Pro versenyen második lett, így minősült 2016-os rangos Mr. Olympia versenyre. Catharina Wahl norvég bikini fitness versenyzővel 2013-ban az IFBB Világbajnokságon ismerkedett meg, azóta egy párt alkotnak. Együtt egy igazi „fitness couple”-t alkotnak, mivel a barátnője norvég származású, ezért Oszlo-ban költöztek össze. Catharina Wahl-nak Robin edzője is egyben, így egy csapatban dolgoznak, közösen készülnek fel versenyeikre. Jelnleg Instagramon 175 ezer követője van, így Instagram Toplistánk 34. helyére került.  Balogh Robint testépítéssel-, sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Balogh Robint testépítéssel-, sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink