royalszabi

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

royalszabi
Instagram leírás
Mi a helyzet?
Leírás

 

 

 

Molnár Szabolcs, azaz művésznevén Royalszabi, vlogger, influencer 2014-ben publikálta első videóját a Youtbeon, mára már több mind 240 000 feliratkozóval büszkélkedhet csatornája. Korábban is érdekelte a fotózás, videózás, és azt gondolta majd ez lesz a hobbija. Egy ideig egyedül készítette a videóit, de mostanra több munkatárs dolgozik a csatornáján, hogy az minnél jobban menjen és egy menedzser is segíti a munkáját.Csatornája népszerűségét annak köszönheti, hogy mindig tudta követni az adott trendeket, szóval amikor volt egy népszerű videó téma, akkor ő si dolgozott rajta.Magánéletében is sokszor előfordul olyan szituáció, amiből később videótéma lesz, akár ami vele történt, ami a lakásásval, vagy ami a kocsijával. Mostanra már nem csak a Youtube-ban gondolkozik mint lehetséges munka, megélhetőség, hanem már más páya felé kacsingat, és tervezgeti rap karrierjét, egy másik híres youttuberrel Miskovics marcival.Kiskora óta rappet halgat, és ki szerette volna próbálni magát is ebben a műfajban, mára már több rapszáma is megjelent. Videózás elött még rapper szeretett volna lenni. Leginkább tech termékek, és ruhák reklámozására ajánljuk Royalszabit.

 

 

Milyen termékek reklámozására jó

tech, ruha

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink