royalszabi

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

royalszabi
Leírás

 

 

 

Molnár Szabolcs, azaz művésznevén Royalszabi, vlogger, influencer 2014-ben publikálta első videóját a Youtbeon, mára már több mind 240 000 feliratkozóval büszkélkedhet csatornája. Korábban is érdekelte a fotózás, videózás, és azt gondolta majd ez lesz a hobbija. Egy ideig egyedül készítette a videóit, de mostanra több munkatárs dolgozik a csatornáján, hogy az minnél jobban menjen és egy menedzser is segíti a munkáját.Csatornája népszerűségét annak köszönheti, hogy mindig tudta követni az adott trendeket, szóval amikor volt egy népszerű videó téma, akkor ő si dolgozott rajta.Magánéletében is sokszor előfordul olyan szituáció, amiből később videótéma lesz, akár ami vele történt, ami a lakásásval, vagy ami a kocsijával. Mostanra már nem csak a Youtube-ban gondolkozik mint lehetséges munka, megélhetőség, hanem már más páya felé kacsingat, és tervezgeti rap karrierjét, egy másik híres youttuberrel Miskovics marcival.Kiskora óta rappet halgat, és ki szerette volna próbálni magát is ebben a műfajban, mára már több rapszáma is megjelent. Videózás elött még rapper szeretett volna lenni. Leginkább tech termékek, és ruhák reklámozására ajánljuk Royalszabit.

 

 

Milyen termékek reklámozására jó

tech, ruha

Helyezés
96

96. helyen a magyar instagram toplistán.

71. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Statisztika
242
Youtube feliratkozó
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 558 078
2. Videómánia 1 091 680
3. PamKutya 1 080 785
4. Peter Bence 825 245
5. Radics Peti 686 892
6. KerekMese 684 658
7. TheVR 671 606
8. luckeY 620 449
9. Peter Gergely 613 695
10. UNFIELD 609 853
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői...

Tovább

Az influencer marketing korunk egyik legfelkapottabb marketing jelensége. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az elmúlt évek során rengeteget változott az, hogy miért és hogyan döntünk vásárláskor.

Tovább

A közösségi média és a hashtagek mára elválaszthatatlanná váltak, pedig a kommunikáció egy meglehetősen újszerű eszközei, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek. Manapság nincs olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot