Rubint Rella

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Rubint Rella
Leírás

Rubint Rella táplálkozási tanácsadó, fitness instruktor. Rubint Rella 1997 augusztus 15-én született, jelenleg a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának hallgatója. Gyermekkora óta központi szerepet tölt be a sport az életében, ugyanis 9 évig versenyszerűen kézilabdázott. A táncparketten is kipróbálta magát, valamint 4 évig úszott. Egy térdsérülés miatt 16 évesen abba kellett hagynia a kézilabdát, de a sport szeretete azután is megmaradt. Ekkor a figyelme az Alakreform felé fordult és elkezdett otthon a Rubint Réka DVD-ire edzeni és a futás is a mindennapjai részévé vált. Az aerobic, mint sport ekkor tetszett meg neki, és tudta, hogy ezzel akar foglalkozni. A gasztronómia és az egészségtudatos életmód is felkeltette érdeklődését, ezért élelmiszermérnöknek kezdett el tanulni a Szent István Egyetemen. Ezek utána az IWI Nemzetközi Fitnesziskolába iratkozott be, ahol fitness instruktornak tanul. Blogot vezet, ahol egészségtudatos recepteket és lifestyle tippeket ad olvasóinak. Emellett YouTube csatornája is van, amelynek középpontjában szintén az egészégtudatos életmód áll, de emelett a mindennapjairól, utazásairól is beszámol. Párja, Novothny Soma focista, akivel 2018 eleje óta alkotnak egy párt. Soma 2019 márciusában megkérte Rella kezét, a lány pedig igent mondott neki. A focista 2019 decemberéig az Újpesttől egy dél-koreai csapathoz igazolt át, de Dél-Koreába nem egyedül megy, hanem menyasszonya is vele tart. 2019 elején megnyerte a Biotech Just Clear Awards díját  az év legjobb oktatója kategóriában. Rubint Rella eddig olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Tezenis, Intersport, Update1, Parfois, NYX Cosmetics, Noizz.hu. Jelenleg 161 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, így Toplistánk 79. helyére került. Rubint Rella fitness instruktort és influencert egészségtudatos életmóddal- és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Milyen termékek reklámozására jó

Rubint Rella fitness instruktort és influencert egészségtudatos életmóddal- és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
84

84. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 558 078
2. Videómánia 1 091 680
3. PamKutya 1 080 785
4. Peter Bence 825 245
5. Radics Peti 686 892
6. KerekMese 684 658
7. TheVR 671 606
8. luckeY 620 449
9. Peter Gergely 613 695
10. UNFIELD 609 853
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői...

Tovább

Az influencer marketing korunk egyik legfelkapottabb marketing jelensége. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az elmúlt évek során rengeteget változott az, hogy miért és hogyan döntünk vásárláskor.

Tovább

A közösségi média és a hashtagek mára elválaszthatatlanná váltak, pedig a kommunikáció egy meglehetősen újszerű eszközei, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek. Manapság nincs olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot