Rubint Rella

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Rubint Rella
Leírás

Rubint Rella táplálkozási tanácsadó, fitness instruktor. Rubint Rella 1997 augusztus 15-én született, jelenleg a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának hallgatója. Gyermekkora óta központi szerepet tölt be a sport az életében, ugyanis 9 évig versenyszerűen kézilabdázott. A táncparketten is kipróbálta magát, valamint 4 évig úszott. Egy térdsérülés miatt 16 évesen abba kellett hagynia a kézilabdát, de a sport szeretete azután is megmaradt. Ekkor a figyelme az Alakreform felé fordult és elkezdett otthon a Rubint Réka DVD-ire edzeni és a futás is a mindennapjai részévé vált. Az aerobic, mint sport ekkor tetszett meg neki, és tudta, hogy ezzel akar foglalkozni. A gasztronómia és az egészségtudatos életmód is felkeltette érdeklődését, ezért élelmiszermérnöknek kezdett el tanulni a Szent István Egyetemen. Ezek utána az IWI Nemzetközi Fitnesziskolába iratkozott be, ahol fitness instruktornak tanul. Blogot vezet, ahol egészségtudatos recepteket és lifestyle tippeket ad olvasóinak. Emellett YouTube csatornája is van, amelynek középpontjában szintén az egészégtudatos életmód áll, de emelett a mindennapjairól, utazásairól is beszámol. Párja, Novothny Soma focista, akivel 2018 eleje óta alkotnak egy párt. Soma 2019 márciusában megkérte Rella kezét, a lány pedig igent mondott neki. A focista 2019 decemberéig az Újpesttől egy dél-koreai csapathoz igazolt át, de Dél-Koreába nem egyedül megy, hanem menyasszonya is vele tart. 2019 elején megnyerte a Biotech Just Clear Awards díját  az év legjobb oktatója kategóriában. Rubint Rella eddig olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Tezenis, Intersport, Update1, Parfois, NYX Cosmetics, Noizz.hu. Jelenleg 161 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, így Toplistánk 79. helyére került. Rubint Rella fitness instruktort és influencert egészségtudatos életmóddal- és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Milyen termékek reklámozására jó

Rubint Rella fitness instruktort és influencert egészségtudatos életmóddal- és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
58

58. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot