Rubint Rella

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Rubint Rella
Instagram leírás
23| SZIE|Élelmiszermérnök🎓 IWI|Edző🏃🏽‍♀️ @myproteinhu ambassador @novothnysoma 💍 Az oldal reklámot tartalmazhat! PR: rozsos.adel@redlemon.hu MP%⬇️
Leírás

Rubint Rella táplálkozási tanácsadó, fitness instruktor. Rubint Rella 1997 augusztus 15-én született, jelenleg a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának hallgatója. Gyermekkora óta központi szerepet tölt be a sport az életében, ugyanis 9 évig versenyszerűen kézilabdázott. A táncparketten is kipróbálta magát, valamint 4 évig úszott. Egy térdsérülés miatt 16 évesen abba kellett hagynia a kézilabdát, de a sport szeretete azután is megmaradt. Ekkor a figyelme az Alakreform felé fordult és elkezdett otthon a Rubint Réka DVD-ire edzeni és a futás is a mindennapjai részévé vált. Az aerobic, mint sport ekkor tetszett meg neki, és tudta, hogy ezzel akar foglalkozni. A gasztronómia és az egészségtudatos életmód is felkeltette érdeklődését, ezért élelmiszermérnöknek kezdett el tanulni a Szent István Egyetemen. Ezek utána az IWI Nemzetközi Fitnesziskolába iratkozott be, ahol fitness instruktornak tanul. Blogot vezet, ahol egészségtudatos recepteket és lifestyle tippeket ad olvasóinak. Emellett YouTube csatornája is van, amelynek középpontjában szintén az egészégtudatos életmód áll, de emelett a mindennapjairól, utazásairól is beszámol. Párja, Novothny Soma focista, akivel 2018 eleje óta alkotnak egy párt. Soma 2019 márciusában megkérte Rella kezét, a lány pedig igent mondott neki. A focista 2019 decemberéig az Újpesttől egy dél-koreai csapathoz igazolt át, de Dél-Koreába nem egyedül megy, hanem menyasszonya is vele tart. 2019 elején megnyerte a Biotech Just Clear Awards díját  az év legjobb oktatója kategóriában. Rubint Rella eddig olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Tezenis, Intersport, Update1, Parfois, NYX Cosmetics, Noizz.hu. Jelenleg 161 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, így Toplistánk 79. helyére került. Rubint Rella fitness instruktort és influencert egészségtudatos életmóddal- és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Milyen termékek reklámozására jó

Rubint Rella fitness instruktort és influencert egészségtudatos életmóddal- és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink