Sárközi Ákos

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Sárközi Ákos
Leírás

Sárközi Ákos, Michelin-csillagos magyar séf, ő a híres Borkonyha és a Textúra étterem séfje is. Már fiatalkorában érdekelte a gasztronómia, de eredetileg fotógráfusnak készűlt. Egy vendéglátós szakközépiskola elvégzése után öt évig üzemi konyhán dolgozott, mahd az Aalabárdos Étteremhez került,Bicsár Attila séf mellé és itt ismerkedett meg a gasztronómia csúcsával, a fine dininggal.A Hagyomány és Evolúció elnevezésű verseny díjaként szakmai tapasztalatot szerezhetett a portugál Vila Joyában. 2010-ben vette át Kalocsai Zoltán és Horváth Tamás invitálására Borkonyha étterem vezetését és az étterem séfjeként 2014-ben a legrangosabb gasztronómiai elismerésben, a Michelin-csillagban részesült, Magyarországon harmadikként. Számos címlapot készített a Magyar Konyha magazin számára, saját bevallása szerint séfként is saját maga készíti a kenyeret az ételeihez, amelyekhez nem használ fagyasztott alapanyagot.Főzéshez kapcsolódó filozófiájához, hogy a gasztronómia és a kortárs művészet sokmindenben megegyezik.Több külföldi, neves gasztrorendezvényen,főzőversenyen is részt vett már, így főzőtt Londoban, Koppenhágában, és a cseh Karlovsky Gastro fesztiválon is.Több híres vendég is járt már éttermeiben, pédául Tom Hanks, Owen Wilson ls Till Lindemann is, 2016-ban az év séfje lett Magyaroroszágon.Boldogan él párkapcsolatban feleségével Sárközi Éva Festőművésszel. Imádja a tetoválásokat, és a testét is több boritja. Social-médiában aktív személy, instagramon mára már majdnem 100 000 követővel büszkélkedhet, legikább gasztro influencernek ajánljuk.

 

Milyen termékek reklámozására jó

gasztro, auto

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 15 639 712
2. Dzsudzsák Balázs 988 526
3. Enji Night 985 037
4. Andy Csinger 719 363
5. Edina Kulcsár 601 960
6. Hódi Pamela 599 136
7. Kasza Tibi 576 616
8. Varga Viktória 552 116
9. Istenes Bence 516 330
10. Majka 516 274
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 820 000
2. PamKutya 1 280 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 040 000
5. Radics Peti 823 000
6. KerekMese 812 000
7. TheVR 737 000
8. Barni. 696 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 695 000
10. JustVidman 678 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot