Sárközi Ákos

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Sárközi Ákos
Leírás

Sárközi Ákos, Michelin-csillagos magyar séf, ő a híres Borkonyha és a Textúra étterem séfje is. Már fiatalkorában érdekelte a gasztronómia, de eredetileg fotógráfusnak készűlt. Egy vendéglátós szakközépiskola elvégzése után öt évig üzemi konyhán dolgozott, mahd az Aalabárdos Étteremhez került,Bicsár Attila séf mellé és itt ismerkedett meg a gasztronómia csúcsával, a fine dininggal.A Hagyomány és Evolúció elnevezésű verseny díjaként szakmai tapasztalatot szerezhetett a portugál Vila Joyában. 2010-ben vette át Kalocsai Zoltán és Horváth Tamás invitálására Borkonyha étterem vezetését és az étterem séfjeként 2014-ben a legrangosabb gasztronómiai elismerésben, a Michelin-csillagban részesült, Magyarországon harmadikként. Számos címlapot készített a Magyar Konyha magazin számára, saját bevallása szerint séfként is saját maga készíti a kenyeret az ételeihez, amelyekhez nem használ fagyasztott alapanyagot.Főzéshez kapcsolódó filozófiájához, hogy a gasztronómia és a kortárs művészet sokmindenben megegyezik.Több külföldi, neves gasztrorendezvényen,főzőversenyen is részt vett már, így főzőtt Londoban, Koppenhágában, és a cseh Karlovsky Gastro fesztiválon is.Több híres vendég is járt már éttermeiben, pédául Tom Hanks, Owen Wilson ls Till Lindemann is, 2016-ban az év séfje lett Magyaroroszágon.Boldogan él párkapcsolatban feleségével Sárközi Éva Festőművésszel. Imádja a tetoválásokat, és a testét is több boritja. Social-médiában aktív személy, instagramon mára már majdnem 100 000 követővel büszkélkedhet, legikább gasztro influencernek ajánljuk.

 

Milyen termékek reklámozására jó

gasztro, auto

Helyezés
132

132. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot