Steiner Kristóf - Ki az a Steiner Kristóf? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Steiner Kristóf
Leírás

Steiner Kristóf újságíró, műsorvezető, szerkesztő, popkultúra-szakértő, szinkrondramaturg, színész, a magyar vegán életmód legismertebb alakja. Steiner Kristóf 1982. február 19-én született Budapesten. Steiner Kristófot a magyar Viva TV és számos egyéb tévécsatorna műsorvezetőjeként ismerte meg az ország. Kristóf színház iránti szeretete a szüleitől ered, buddhista, hippi családban nőtt fel, szüleitől származik a számára fontos buddhista alapgondolat is: „Ne árts!”. Már általános iskolában is számos versmondó és prózamondó verseny díjazottja volt, majd a Vörösmarty Gimnázium drámatagozatán tanult. Első film szerepeként játszott az Egyszer élünk című filmben, valamint a Rosszfiúk és a Disney Dinopata című tévésorozatban is. A gimnázium után a Színművészeti Egyetemre járt, de Ács János rendező kiszórta, mert szerinte „Túl sok.”. A VIVA Tv Benne leszek a tévében című műsorvezetőválogatására 2002-ben jelentkezett, ahol a közönség 1200 jelentkező közül Kristófot választotta ki. A VIVA TV-n önálló élő talkshow-t, és számos egyéb műsort is vezetett. A feltűnőmegjelenésével egyre ismertebb lett, 2004-ben a hazai közszereplők közül elsőként vállalta fel homoszexualitását a Blikk címlapján, amellyel hatalmas port kavart. 2006 óta él párkapcsolatban Matan Attias, izraeli orvossal, akivel 2011. szeptember 21-én házasodtak össze, esküvőjüket a Viasat3 kamerái is közvetítették. (Matan Attiastól 2016-ban vált el.) 2007-ben Édesanyja halála után mély depresszióval és étkezési zavarokkal küzdött, ezért egy hosszú zarándokútra indult. Hazatérése után befejezte a műsorvezetői karrierjét és szerkesztőként kezdett el dolgozni, számos könyvet fordított, londoni Goldsmith Egyetem hallgatója lett, majd angol nyelven is elkezdett publikálni, így a Time Out magazin izraeli számában jelentek meg cikkei. Rendszeresen publikál a Cosmopolitan, Fashion Street, HBO Star, PEP!, Nők Lapja, Évszakok, Psziché és Marie Claire magazinokban. 2015-ben jelent meg könyve Kristóf Konyhája – Mesés menük (nem csak) vegánoknak címmel, melyben boldogan és büszkén adja át egy kötetben mindazt, ami nap mint nap sül a serpenyőjében és lobog a lábasaiban Budapesten, Mükonoszon, Londonban vagy Tel Avivban. Ebben a könyvben azt szeretné megmutatni, hogy főzni bizony bárki tud és képes egy pillanat alatt egészséges és lenyűgözően finom lakomákat készíteni. A TimeOutIsrael alapítójaként angol nyelvű blogot vezet WhiteCityBoy.com oldalán. 2009 óta Tel Avivban él, a Steiner Kristóf más néven White City Boy szolgáltatásai közé tartozik a személyes túrák szervezése Izrael egész területén, tematikus séták szervezése Tel Avivban, különböző vegán rendezvények, esküvők, születésnapok, talk show-k és kerekasztalbeszélgetések szervezése és lebonyolítása.  

Milyen termékek reklámozására jó

Lifestyle, travel, food, fashion

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink