Steiner Kristóf - Ki az a Steiner Kristóf? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Steiner Kristóf
Leírás

Steiner Kristóf újságíró, műsorvezető, szerkesztő, popkultúra-szakértő, szinkrondramaturg, színész, a magyar vegán életmód legismertebb alakja. Steiner Kristóf 1982. február 19-én született Budapesten. Steiner Kristófot a magyar Viva TV és számos egyéb tévécsatorna műsorvezetőjeként ismerte meg az ország. Kristóf színház iránti szeretete a szüleitől ered, buddhista, hippi családban nőtt fel, szüleitől származik a számára fontos buddhista alapgondolat is: „Ne árts!”. Már általános iskolában is számos versmondó és prózamondó verseny díjazottja volt, majd a Vörösmarty Gimnázium drámatagozatán tanult. Első film szerepeként játszott az Egyszer élünk című filmben, valamint a Rosszfiúk és a Disney Dinopata című tévésorozatban is. A gimnázium után a Színművészeti Egyetemre járt, de Ács János rendező kiszórta, mert szerinte „Túl sok.”. A VIVA Tv Benne leszek a tévében című műsorvezetőválogatására 2002-ben jelentkezett, ahol a közönség 1200 jelentkező közül Kristófot választotta ki. A VIVA TV-n önálló élő talkshow-t, és számos egyéb műsort is vezetett. A feltűnőmegjelenésével egyre ismertebb lett, 2004-ben a hazai közszereplők közül elsőként vállalta fel homoszexualitását a Blikk címlapján, amellyel hatalmas port kavart. 2006 óta él párkapcsolatban Matan Attias, izraeli orvossal, akivel 2011. szeptember 21-én házasodtak össze, esküvőjüket a Viasat3 kamerái is közvetítették. (Matan Attiastól 2016-ban vált el.) 2007-ben Édesanyja halála után mély depresszióval és étkezési zavarokkal küzdött, ezért egy hosszú zarándokútra indult. Hazatérése után befejezte a műsorvezetői karrierjét és szerkesztőként kezdett el dolgozni, számos könyvet fordított, londoni Goldsmith Egyetem hallgatója lett, majd angol nyelven is elkezdett publikálni, így a Time Out magazin izraeli számában jelentek meg cikkei. Rendszeresen publikál a Cosmopolitan, Fashion Street, HBO Star, PEP!, Nők Lapja, Évszakok, Psziché és Marie Claire magazinokban. 2015-ben jelent meg könyve Kristóf Konyhája – Mesés menük (nem csak) vegánoknak címmel, melyben boldogan és büszkén adja át egy kötetben mindazt, ami nap mint nap sül a serpenyőjében és lobog a lábasaiban Budapesten, Mükonoszon, Londonban vagy Tel Avivban. Ebben a könyvben azt szeretné megmutatni, hogy főzni bizony bárki tud és képes egy pillanat alatt egészséges és lenyűgözően finom lakomákat készíteni. A TimeOutIsrael alapítójaként angol nyelvű blogot vezet WhiteCityBoy.com oldalán. 2009 óta Tel Avivban él, a Steiner Kristóf más néven White City Boy szolgáltatásai közé tartozik a személyes túrák szervezése Izrael egész területén, tematikus séták szervezése Tel Avivban, különböző vegán rendezvények, esküvők, születésnapok, talk show-k és kerekasztalbeszélgetések szervezése és lebonyolítása.  

Milyen termékek reklámozására jó

Lifestyle, travel, food, fashion

Helyezés
348

348. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot