Steiner Kristóf - Ki az a Steiner Kristóf? - Infleuncer Toplista

"Ahol az influencerek és a márkák egymásra találnak"
Steiner Kristóf
Leírás

Steiner Kristóf újságíró, műsorvezető, szerkesztő, popkultúra-szakértő, szinkrondramaturg, színész, a magyar vegán életmód legismertebb alakja. Steiner Kristóf 1982. február 19-én született Budapesten. Steiner Kristófot a magyar Viva TV és számos egyéb tévécsatorna műsorvezetőjeként ismerte meg az ország. Kristóf színház iránti szeretete a szüleitől ered, buddhista, hippi családban nőtt fel, szüleitől származik a számára fontos buddhista alapgondolat is: „Ne árts!”. Már általános iskolában is számos versmondó és prózamondó verseny díjazottja volt, majd a Vörösmarty Gimnázium drámatagozatán tanult. Első film szerepeként játszott az Egyszer élünk című filmben, valamint a Rosszfiúk és a Disney Dinopata című tévésorozatban is. A gimnázium után a Színművészeti Egyetemre járt, de Ács János rendező kiszórta, mert szerinte „Túl sok.”. A VIVA Tv Benne leszek a tévében című műsorvezetőválogatására 2002-ben jelentkezett, ahol a közönség 1200 jelentkező közül Kristófot választotta ki. A VIVA TV-n önálló élő talkshow-t, és számos egyéb műsort is vezetett. A feltűnőmegjelenésével egyre ismertebb lett, 2004-ben a hazai közszereplők közül elsőként vállalta fel homoszexualitását a Blikk címlapján, amellyel hatalmas port kavart. 2006 óta él párkapcsolatban Matan Attias, izraeli orvossal, akivel 2011. szeptember 21-én házasodtak össze, esküvőjüket a Viasat3 kamerái is közvetítették. (Matan Attiastól 2016-ban vált el.) 2007-ben Édesanyja halála után mély depresszióval és étkezési zavarokkal küzdött, ezért egy hosszú zarándokútra indult. Hazatérése után befejezte a műsorvezetői karrierjét és szerkesztőként kezdett el dolgozni, számos könyvet fordított, londoni Goldsmith Egyetem hallgatója lett, majd angol nyelven is elkezdett publikálni, így a Time Out magazin izraeli számában jelentek meg cikkei. Rendszeresen publikál a Cosmopolitan, Fashion Street, HBO Star, PEP!, Nők Lapja, Évszakok, Psziché és Marie Claire magazinokban. 2015-ben jelent meg könyve Kristóf Konyhája – Mesés menük (nem csak) vegánoknak címmel, melyben boldogan és büszkén adja át egy kötetben mindazt, ami nap mint nap sül a serpenyőjében és lobog a lábasaiban Budapesten, Mükonoszon, Londonban vagy Tel Avivban. Ebben a könyvben azt szeretné megmutatni, hogy főzni bizony bárki tud és képes egy pillanat alatt egészséges és lenyűgözően finom lakomákat készíteni. A TimeOutIsrael alapítójaként angol nyelvű blogot vezet WhiteCityBoy.com oldalán. 2009 óta Tel Avivban él, a Steiner Kristóf más néven White City Boy szolgáltatásai közé tartozik a személyes túrák szervezése Izrael egész területén, tematikus séták szervezése Tel Avivban, különböző vegán rendezvények, esküvők, születésnapok, talk show-k és kerekasztalbeszélgetések szervezése és lebonyolítása.  

Milyen termékek reklámozására jó

Lifestyle, travel, food, fashion

Helyezés
348

348. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Influencer vagyok. Regisztrálok influencerként
Influencer vagyok. Regisztrálok influencerként
Regisztrálok
Influencert keresek kampányomhoz
Influencert keresek kampányomhoz
Regisztrálok
Több Instagram követőt szeretnék
Több Instagram követőt szeretnék
Érdekel
Instagram toplista
Helyezés Név Követők
1. Palvin Barbara 12 680 729
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 821 851
4. Andy Csinger 653 862
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 483 771
8. Edina Kulcsár 460 269
9. Kasza Tibi 459 717
10. Bercsenyi Balazs 450 420
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
Helyezés Név Feliratkozók
1. VamosART 1 548 605
2. Videómánia 1 086 800
3. PamKutya 1 078 519
4. Peter Bence 816 426
5. Radics Peti 683 807
6. KerekMese 680 166
7. TheVR 670 441
8. luckeY 619 139
9. Peter Gergely 612 874
10. UNFIELD 608 605
Tovább a teljes listára
Mit nyújt Neked az Influencer toplista?
Ha Influencer vagy akkor...
Ha Influencer vagy akkor...

Ha Influencernek érzed magad, legyen akár csak 2.000 követőd is, regisztrálj, segítünk hirdetőt találni! 

Tovább
Ha influencert keresel kampányodhoz...
Ha influencert keresel kampányodhoz...

Válogass a listából, vagy keress meg minket, segítünk kiválasztani a Neked legjiobban megfelelő influencert! 

Tovább
Ha több Instagram követőt szeretnél
Ha több Instagram követőt szeretnél

Segítünk téged influencerré válni! Kapcsolataink, módszereink, adatbázisaink segítenek Neked villámgyorsan sok követőt szerezni! 

Tovább
Fizetett hirdetést szeretnél ezen az oldalon?
Fizetett hirdetést szeretnél ezen az oldalon?

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, hirdess ott, ahol minden érintett léthatja! 

Tovább
Teljes körű közösségi média marketing érdekel?

Nincs időd Facebook vagy Instagram oldaladra? YouTube csatornát szeretnél, de nem tudsz filmeket készíteni? Minden terhet leveszünk a válladról! Teljes körű Közösségi média stratégia és kivitelezés profiktól! Facebook oldal vezetés, Instagram oldal vezetés, videók készítése, terjesztése, Facebook, Instagram és YouTube hirdetések készítését bízd tapasztalt és kreatív csapatunkra!

Teljes körű közösségi média marketing érdekel?
Mi fán terem a közösségi tartalomnaptár?
2019-08-15
Hírek és ajánlatok
Miért és hogyan készíts magadnak közösségi tartalomnaptárt

Ugyan még csak az év felén vagyunk túl, sosem késő rászánni magadat egy friss közösségi tartalomnaptár összeállítására. Egy igényesen összerakott közösségi tartalomnaptár sokkal egyszerűbbé teheti a hétköznapjaidat, és komoly fejfájástól kímélheted meg vele magadat. Mindemellett nagy előnyük, hogy segítenek sokkal hatékonyabban kihasználni a rendelkezésedre álló munkaidőt, és megkönnyítik a csoportos együttműködést is, hiszen elkerülhetők velük az egymást ütő témák és időpontok is.

Tovább
A Facebook élőzés 9 szarvashibája (és elkerülésük)
2019-08-13
Hírek és ajánlatok
Így kerüld el a Facebook élőzés 9 leggyakoribb hibáját

A Facebook Live funkciója mind a hétköznapi felhasználók, mind a márkák, mind pedig az influencerek számára lehetőséget nyújt arra, hogy egy minden korábbinál személyesebb (legalább is az internethez képest) módon kommunikáljanak ismerőseikkel, követőikkel, vagy ügyfeleikkel.

Tovább