Szabó Péter - Ki az a Szabó Péter? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Szabó Péter
Instagram leírás
📚 #alljfelreasajatutadbol #merjnevessszeress 🤓🙏❤️
Leírás

Szabó Péter motivációs előadó, tréner, többszörös bestseller író. Szabó Péter 1986-ban született, nehéz gyermekkora volt, nem volt jó kapcsolata édesapjával, rengeteg volt közöttük a feszültség, hangos szó, végül a szülei elváltak és némiképp javult a helyzet. A szüleivel a kapcsolata ezután sem volt felhőtlen, rossz kapcsolatban volt édesanyjával is. Leérettségizett, de nem vette komolyan a tanulást és a munkát így hajléktalanná vált. Hatalmas önutálatban szenvedt, ezért az alkoholista lett és az utcán élt. Végül le akart ugrani egy tízemeletes tetejéről, de megszólalt benne egy hang, hogy ebből a helyzetből fel kell állnia. Ezek után munkát keresett, egy kocsmában kezdett el dolgozni, ahol még jobban elkezdett inni. Végül a fordulópont egy frontális ütközés volt, amit csodával határos módon túlélt. Ekkor eldöntötte, hogy leteszi az alkoholt és munkába áll. Kölcsönpénzből öltönyt vett magának, és néhány hónapig munkát keresett. 23 éves korában az érettségijének és önbizalmának köszönhetően felvették egy pénzügyi céghez vezető beosztásban. A munkában jól teljesített, így egyre feljebb lépett a ranglétrán. Ekkor ismerte meg feleségét, és gyermekük született. Napi 14-16 órát dolgozott, a munka minden idejét elvette így a sikerek ellenére érezte, hogy ez így nincs rendben. Felmondott és egy évig az útját kereste, miközben újra elszegényedtek. Brian Tracy hanganyagait kezdte el hallgatni és könyveit kezdte el olvasni. Ekkor találta meg a szenvedélyét és hivatását, tudta, hogy motivációs tréner akar lenni. Első előadására 12 ember ment el, de ő lelkesen folytatta, amit elkezdett. 2012-ben megalapította saját cégét és beindult a karrierje. 2012-ben jelent meg első könyve Állj félre a saját utadból címmel, melyből már több, mint 50.000 példányt adtak el. Óriási hatással volt rá Brian Tracy, aki a legnagyobb példaképe Péternek, az évek alatt barátok lettek és két könyvet írtak meg együtt. Ma már azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára, tréningeket tart. Mára keresett előadó, a világ számos pontján, (13 országban) tartott motivációs előadást emberek ezreinek.  Legnagyobb célja, hogy saját tapasztalataival és megszerzett tudásával megkönnyítse az emberek életét. Kilenc könyve jelent meg eddig, 2016-ban rendezte meg először Európa legnagyobb motivációs showját az Áttörést, amelyen több, mint 10.000 ember vett részt. 2019-ben márciustól júniusig 20 nagyvárosban tartott előadást az országjáró roadshow keretében. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink