Mit kell tudni a Tanulom Magam Youtube csatornátról?

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Tanulom Magam
Instagram leírás
Az Animegyetem és a Tanulom Magam követői itt megtalálhatnak minden Attisságot, amit máshol nem. :)@attis_ae_tm
Leírás

Tanulom Magam vagyis Dóczi Attila, azaz Attis youtuber, vlogger és influencer. Dóczi Attila 1991-ben született, a Szegedi Tudomány Egyetemen szerezte meg 2013-ban alap diplomáját Kommunikáció- Médiatudomány szakon, majd 2015-ben mesterdiplomát szerzett Kommunikáció- és Médiaszakértőként.  A Tanulom Magam nevű Youtube csatornáját azért hozta létre, hogy legkülönfélébb és legizgalmasabb témákon keresztül tanuljunk önmagunkról és másokról. A Tanulom Csatorna fő célja, elsősorban a tudásátadás, másodszor pedig a karrierépítés, hiszen kommunikáációs tréner szeretne lenni és ezért szeretné, ha az emberek jobban megismernék. A csatornával az a célja, hogy a tudományos és hasznos ismereteket nem „szakzsargon” szerűen adja át, hanem közérthetően, lényegre törően és szórakoztató formában. A célja, hogy olyan videókat készítsen, amelyeket szórakoztatónak tartanak a nézők és közben észre sem veszik, hogy a videónézés közben tanulnak valamit. A Tanulom Magam Youtube csatornáján rengeteg témában találunk videókat, legyen szó táplálkozásról, mesepszichológiáról, evolúciós elméletek kialakulásáról, neuropszichológiáról, a párkapcsolati kommunikációról, testbeszédről, érzelmi intelligánciáról. Külön hasznos videói a „Van egy perced?” videók, amelyek néhány percben mutatnak be valamilyen hétköznapi témát tudományos oldalról humoros formában. Bármilyen témáról szívesen készít videókat, saját bevallása szerint egy listát készít az ötleteiről, amire szinte bármilyen téma felkerülhet. Úgy dolgoz ki egy témát, hogy kezdetben összeszed egy hatalamas információ halmazt, előszed különböző könyveket az iskolai tanulmányiból, magyar és angol cikkeket, átolvas kutatásokat, hogy egészben megértse a témát, majd leszűri ezekből a lényeget, és listába szedi a legfontosabb információkat. Ezek után megtervezi a videó felépítését és felhasználja ezeket a lényeges információkat , vagyis befogadható, könnyen érthető de mégis tudományos formába önti. A csatornáját mindenkinek ajánlja, hiszen olyan témákat dolgoz fel, amely bármilyen korosztályt érdekelhet. Jelenleg több, mint 188 ezer feliratkozója van, így a magyar Youtube toplistán 96. helyén áll. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Statisztika
240 000
Youtube feliratkozó
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 15 639 712
2. Dzsudzsák Balázs 988 526
3. Enji Night 985 037
4. Andy Csinger 719 363
5. Edina Kulcsár 601 960
6. Hódi Pamela 599 136
7. Kasza Tibi 576 616
8. Varga Viktória 552 116
9. Istenes Bence 516 330
10. Majka 516 274
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 810 000
2. PamKutya 1 270 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 040 000
5. Radics Peti 820 000
6. KerekMese 810 000
7. TheVR 735 000
8. Barni. 694 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 692 000
10. JustVidman 676 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot