Mit kell tudni a Tanulom Magam Youtube csatornátról?

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Tanulom Magam
Instagram leírás
Az Animegyetem és a Tanulom Magam követői itt megtalálhatnak minden Attisságot, amit máshol nem. :)@attis_ae_tm
Leírás

Tanulom Magam vagyis Dóczi Attila, azaz Attis youtuber, vlogger és influencer. Dóczi Attila 1991-ben született, a Szegedi Tudomány Egyetemen szerezte meg 2013-ban alap diplomáját Kommunikáció- Médiatudomány szakon, majd 2015-ben mesterdiplomát szerzett Kommunikáció- és Médiaszakértőként.  A Tanulom Magam nevű Youtube csatornáját azért hozta létre, hogy legkülönfélébb és legizgalmasabb témákon keresztül tanuljunk önmagunkról és másokról. A Tanulom Csatorna fő célja, elsősorban a tudásátadás, másodszor pedig a karrierépítés, hiszen kommunikáációs tréner szeretne lenni és ezért szeretné, ha az emberek jobban megismernék. A csatornával az a célja, hogy a tudományos és hasznos ismereteket nem „szakzsargon” szerűen adja át, hanem közérthetően, lényegre törően és szórakoztató formában. A célja, hogy olyan videókat készítsen, amelyeket szórakoztatónak tartanak a nézők és közben észre sem veszik, hogy a videónézés közben tanulnak valamit. A Tanulom Magam Youtube csatornáján rengeteg témában találunk videókat, legyen szó táplálkozásról, mesepszichológiáról, evolúciós elméletek kialakulásáról, neuropszichológiáról, a párkapcsolati kommunikációról, testbeszédről, érzelmi intelligánciáról. Külön hasznos videói a „Van egy perced?” videók, amelyek néhány percben mutatnak be valamilyen hétköznapi témát tudományos oldalról humoros formában. Bármilyen témáról szívesen készít videókat, saját bevallása szerint egy listát készít az ötleteiről, amire szinte bármilyen téma felkerülhet. Úgy dolgoz ki egy témát, hogy kezdetben összeszed egy hatalamas információ halmazt, előszed különböző könyveket az iskolai tanulmányiból, magyar és angol cikkeket, átolvas kutatásokat, hogy egészben megértse a témát, majd leszűri ezekből a lényeget, és listába szedi a legfontosabb információkat. Ezek után megtervezi a videó felépítését és felhasználja ezeket a lényeges információkat , vagyis befogadható, könnyen érthető de mégis tudományos formába önti. A csatornáját mindenkinek ajánlja, hiszen olyan témákat dolgoz fel, amely bármilyen korosztályt érdekelhet. Jelenleg több, mint 188 ezer feliratkozója van, így a magyar Youtube toplistán 96. helyén áll. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 420 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 948 000
6. Radics Peti 935 000
7. AlexGaming - HUN 918 000
8. Cresser 896 000
9. TheVR 868 000
10. Barni. 802 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink