Tápai Szabina

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Tápai Szabina
Instagram leírás
@insoulhungary Ehf kupagyőztes kézilabdázó Mom 👉📩 tapai.szabina@socialguru.hu Az oldal reklámot tartalmaz. Minden fotó használata engedélyköteles!
Leírás

Tápai Szabina, magyar kézilabdázó, influencer. Már abbahagyta kézilabda pályafutását, és inkább a családjára, gyerekeire koncertál, ez látszik is az Instagram profilján, hizsen minden képen a családjával van, és az instagram profilja bemutatja, hogy milyen jó családanya.Szülővárosában kezdett el kézilabdázni, 2002-től a Cornexi-Alcoa (az utolsó évben Fehérép-Alcoa) játékosa volt hat szezonon keresztül. Csapatával 2005-ben EHF-kupát nyert.Testvére, Tápai Andrea szintén kézilabdázó. Még sok más díjat nyert kézilabdázás terén, nagyon tehetséges.Férje Kucsera Gábor, világbajnok kajakos. 2013. október 24-én megszületett Bence nevű gyermekük. 2018. novemberében látott napvilágot kislányuk, Milla, ők számára most a legfontosabbak.2016-tól 2017-ig férjével, Kucsera Gáborral szerepeltek az Édes élet című reality-sorozatban. 160 000-es követőtáborral rendelkezik és és aktívan is használja . soical médiát, leginkább gyermek termékek reklámozására ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, gyerek

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 110 000
2. PamKutya 1 360 000
3. Videómánia 1 180 000
4. Peter Bence 1 120 000
5. Radics Peti 914 000
6. KerekMese 886 000
7. TheVR 815 000
8. Cresser 801 000
9. Barni. 753 000
10. AlexGaming - HUN 745 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink