Tokár Tomi - Ki az a Tokár Tomi? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Tokár Tomi
Instagram leírás
📺 Műsorvezető - RTL Klub - Fókusz 📹 YouTuber - TokárTomi 🎬 Producer - Sevention
Leírás

Tokár Tomi műsorvezető, vlogger, szerkesztő. Tizennyolc éves koráig Tiszavasváriban élt, Nyíregyházára járt főiskolába, majd Budapestre költözött. Mindig is érdekelte a mozgókép és a videózás. Rengeteg videót, riportot, kisfilmet szerkesztett, rendezett, vágott karrierje során, operatőrködött is, majd a televíziózás is a mindennapjai részévé vált. Szakmai tapasztalatat számos helyen szerzett, például dolgozott a VIVA TV-nél, forgatott videós anyagokat az Index.hu-n számára, (ahol online újságíró is volt), majd 2018-ban az RTL KLUB magazinműsorának, a Fókusznak és a Fókusz Plusznak lett a műsorvezetője. Számára egy álom vált valóra, és hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy az ország egyik legnézettebb infotaintment műsorának lehet a házigazdája. Saját Youtube csatonáján több mint 66 ezer feliratkozója van. Tomi imádja a humort, ami a Youtube csatornájára feltöltött videókból is észre vehető. Saját bevallása szerint maximalista, jellemző rá a kreativitás. Érdekességek róla: imád utazni és minden ezzel kapcsolatos kalandozást, imád görkorizni, hobbija a legózás, fél a sötétben és tart a magasságtól. Feleségével 2016-ban ismerkedtek meg, 2018-ban közös gyermekkori álmuk teljesült, amikor elutaztak Los Angelesbe, Las Vegasba, ahol megkérte barátnője kezét. Tokár Tomi és Tokár-Kovács Dóra titkos esküvője 2019. szeptember 19-én volt. Felesége, Dóri a Cloe From The Woods néven befutott influencer, beauty blogger. Gyakran szerepelnek egymás Youtube videóiban, melyek követőik is nagyon szívesen néznek és követnek. 2018-ban Dórival szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, ahol harmadik helyen végeztek. 

Milyen termékek reklámozására jó

lifestyle, divat, utazás 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink