Tokár Tomi - Ki az a Tokár Tomi? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Tokár Tomi
Leírás

Tokár Tomi műsorvezető, vlogger, szerkesztő. Tizennyolc éves koráig Tiszavasváriban élt, Nyíregyházára járt főiskolába, majd Budapestre költözött. Mindig is érdekelte a mozgókép és a videózás. Rengeteg videót, riportot, kisfilmet szerkesztett, rendezett, vágott karrierje során, operatőrködött is, majd a televíziózás is a mindennapjai részévé vált. Szakmai tapasztalatat számos helyen szerzett, például dolgozott a VIVA TV-nél, forgatott videós anyagokat az Index.hu-n számára, (ahol online újságíró is volt), majd 2018-ban az RTL KLUB magazinműsorának, a Fókusznak és a Fókusz Plusznak lett a műsorvezetője. Számára egy álom vált valóra, és hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy az ország egyik legnézettebb infotaintment műsorának lehet a házigazdája. Saját Youtube csatonáján több mint 66 ezer feliratkozója van. Tomi imádja a humort, ami a Youtube csatornájára feltöltött videókból is észre vehető. Saját bevallása szerint maximalista, jellemző rá a kreativitás. Érdekességek róla: imád utazni és minden ezzel kapcsolatos kalandozást, imád görkorizni, hobbija a legózás, fél a sötétben és tart a magasságtól. Feleségével 2016-ban ismerkedtek meg, 2018-ban közös gyermekkori álmuk teljesült, amikor elutaztak Los Angelesbe, Las Vegasba, ahol megkérte barátnője kezét. Tokár Tomi és Tokár-Kovács Dóra titkos esküvője 2019. szeptember 19-én volt. Felesége, Dóri a Cloe From The Woods néven befutott influencer, beauty blogger. Gyakran szerepelnek egymás Youtube videóiban, melyek követőik is nagyon szívesen néznek és követnek. 2018-ban Dórival szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, ahol harmadik helyen végeztek. 

Milyen termékek reklámozására jó

lifestyle, divat, utazás 

Helyezés
304

304. helyen a magyar instagram toplistán.

280. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 14 291 893
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 917 094
4. Andy Csinger 715 176
5. Edina Kulcsár 570 046
6. Hódi Pamela 559 428
7. Kasza Tibi 559 363
8. Tóth Attila 523 160
9. Varga Viktória 516 395
10. Bercsenyi Balazs 500 751
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot