Törőcsik Dániel - Ki az a Törőcsik Dániel? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Törőcsik Dániel
Instagram leírás
Hamburg | @hood.seven Budapest | @torocsikartroom 🇱🇺 Amsterdam 25-28 August •Booking⬇️
Leírás

Törőcsik Dániel tetoválóművész, reality show szereplő. 1986. november 30-án született Siófokon. 2013 nyarától szerepelt az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című műsorában, ahol Gaál Kristófot alakította. A sorozatban egy csapásra lett a nők kedvence Kristóf, aki közel öt évig bolondítja a gyengébbik nemet az RTL Klub fiatalokról szóló sorozatában és a magánéletben egyaránt. Törődik Dániel 2017 nyarán úgy döntött, hogy befejezi a képernyős pályafutását és új életet kezd. Minden idejében a civil hivatásával kezdett el foglalkozni. Nagy szerelme a tetoválás művészete, mert nagyon jó érzés számára, hogy az embereknek örömet okozhat és maradandót alkothat, ami harmóniában tud velük együtt élni. 2017-ben Hamburgban egy felkapott tetováló szalonban kapott egy felkérést, ahol vendégművészként dolgozott.  Tetoválóművészként 2016-tól dolgozik, tetováló szalonját is ekkor nyitotta meg Törőcsik Art Studio néven. Olyan hírességekre tetovált már, mint például Lilu, Király Viktor, Pintér Adrienn Ada, Lakatos Márk. Az olimpiai bajnokok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang is Törőcsik Dánielt kérte fel, amikor tetoválást akartak varratni. Az Éjjel-nappal Budapest Gaál Kristófjáról azt már mindenki tudja, hogy nagyon sikeres a lányok körében, de azt kevesen, hogy titkos szenvedélye a főzés. Az RTL Klub főzőműsorába, A Konyhafőnök VIP című műsorba éppen azért nevezett be, hogy ezt az oldalát is megmutathassa. Elmondása szerint szeret minden olyan dolgot, ami kizökkenti a komfort zónájából, szereti a művészeteket, és mindent, amihez szükséges a kreativitás és nem sablonos. A főzésre is úgy gondol, mint a tetoválásra, hogy egy határok nélküli, kreatív világ. Azóta főz, mióta 21 éves korában elköltözött otthonról, kedvenc ízvilága az olaszos ízvilág. Jelenleg Hamburgban él. Törőcsik Dániel jelenleg több, mint 148 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, ezért a magyar Instagram toplista 92. helyén szerepel. 

Milyen termékek reklámozására jó

tech, lifestyle 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink