Vasvari Vivien

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Vasvari Vivien
Instagram leírás
💉Dental Technician😬 📷Photo Model 💃 🌾Agricultural Technician🐷 🏠Interior Designer🎨 👧🏼Proud Mom👶🏼 🥇Nyerő Páros 2018 | RTL Klub Hungary 👫
Leírás

Vasvári Vivien magyar valóságshow szereplő, üzletasszony, modell. Magyar válogatott síkfutó, többször nyert már díjakat. Országos ismertségét a Viasat 3-on sugárzó Feleségek Luxuskivitelben cimű reality műsornak köszönheti. Melybe egy barátnője invitálta be,  mind a műsorról, mind Vasvári Vivienről elég megosztó kritikák születtek a szókimndása miatt. Az említett műsor után Vivien még feltűnt a Stíluspárjbaj Lakatos Márkkal cimű showban.Azóta sikeres influencer: közösségi oldalán több mint 231 ezer követővel rendelkezik. Jelenleg különböző televíziós produkciókban szokott vendégszerepelni.2018. áprilisában az Miamiban szülte meg második gyermekét, Szegedi Edward Ferencet. Állítása szerint a születéshelyszíne azért az Amerikai Egyesült Államok volt, mert így gyermeke amerikai állampolgárságot kapott, valamint az újszülött nevét is angol írásmóddal írhatják le.2018 júliusa óta él házasságban férjével Szegedi Ferencel Fecsóval. Ebben az évben kezdték el forgatni a Nyerő Páros cimű műsort, ahol feltűnt férjével. Bár a műsort megnyerték, de a kisbabájukat a 12. hétben elvesztetteék. Ez a műsor után a közvélemény róla teljesen pozitízra fordult.

 

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, ruha, szépségápolás

Helyezés
27

27. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot