Vasvari Vivien

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Vasvari Vivien
Instagram leírás
💕30 | 👧🏼Proud Mom👦🏼 📺 YouTube: Vivien Vasvári 👩🏼‍💼👜 Commercial Site: @byvivienvasvari
Leírás

Vasvári Vivien magyar valóságshow szereplő, üzletasszony, modell. Magyar válogatott síkfutó, többször nyert már díjakat. Országos ismertségét a Viasat 3-on sugárzó Feleségek Luxuskivitelben cimű reality műsornak köszönheti. Melybe egy barátnője invitálta be,  mind a műsorról, mind Vasvári Vivienről elég megosztó kritikák születtek a szókimndása miatt. Az említett műsor után Vivien még feltűnt a Stíluspárjbaj Lakatos Márkkal cimű showban.Azóta sikeres influencer: közösségi oldalán több mint 231 ezer követővel rendelkezik. Jelenleg különböző televíziós produkciókban szokott vendégszerepelni.2018. áprilisában az Miamiban szülte meg második gyermekét, Szegedi Edward Ferencet. Állítása szerint a születéshelyszíne azért az Amerikai Egyesült Államok volt, mert így gyermeke amerikai állampolgárságot kapott, valamint az újszülött nevét is angol írásmóddal írhatják le.2018 júliusa óta él házasságban férjével Szegedi Ferencel Fecsóval. Ebben az évben kezdték el forgatni a Nyerő Páros cimű műsort, ahol feltűnt férjével. Bár a műsort megnyerték, de a kisbabájukat a 12. hétben elvesztetteék. Ez a műsor után a közvélemény róla teljesen pozitízra fordult.

 

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, ruha, szépségápolás

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink