Weisz Fanni - Ki az a Weisz Fanni? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Weisz Fanni
Instagram leírás
Deaf/model/Influencer/📷 📧 •realweiszfanni@gmail.com
Leírás

Weisz Fanni fotómodell és szépségkirálynő, ezen kívül pedig esélyegyenlőségi aktivista. Fanni 1992. szeptember 18-án született, hallássérülten. Gyermekkorától jelnyelven kommunikál, 7 éves korában hallásának javítására cochleáris implantátumot ültettek be, így azóta hallja, értelmezi és tanulja a hallók beszédét. 2010 decemberében a Megasztár döntőjében Rúzsa Magdi Gabriel c. dalát kísérte jelnyelven.2011-ben A Szépségkirálynő című műsor közönségdíjasa lett. 2012-ben jótékonysági nagykövete a Magyar Baptista Szeretetszolgálatnak. Az Afrikai-Magyar Egyesületnél Európa első siket szóvivője. 2013-ban érzékenyítő előadásokat tartott a Vodafone főállású angyalaként. 2013-ban, 2014-ben, és 2017- 2019-ig Áder János köztársasági elnök újévi beszédjének jeltolmácsa. Férjével Hajmásy Péterrel 2013-ban ismerkedtek meg, majd 2018 nyarán házasságot kötöttek.
Az Oriflame szépségnagykövete és a 2018-tól a Lexus márkanagykövete. A Glamour Hungary Woman of the Year 2019 Közösségi méfia szereplője kategóriában jelölte. Fanni eddig olyan márkákkal dolgozott együtt mint például a Sugarbird, Sió, Brightwhite, Feil ékszer, Vodafone, Lenor, Ice Watch, Medoo, Taxify, TallyWeijl, GymBeam, Parfois, Nice Body, Vyrtus, Lexus, Oriflame, Skechers, Sebastiano, Samsonite, Intimissimi, PajzsmirigyKapszulák, PiubellaFashion, Mine Sport Wear, Leterniterose, Tamaris, Furla, Toyota, Hello Magyarország!, Catch Magyarország, FitBit, Fashiondays, Lidl, Magister Products, Infiniti és a  Diamond Nails. Weisz Fanni modellt és influencert travel, divat és sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 
 

Milyen termékek reklámozására jó

Travel, beauty, sport 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink