Wossala Rozina

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Wossala Rozina
Leírás

Wossala Rozina magyar szakács, étteremvezető. Wossala Rozina 1984-ben született, édesanyja Kánya Kata színésznő. Wossala Rozina gimnázium és érettségi után két évig, 2003-ig a Budapesti IBS-en folytatta tanulmányait, de ezen felül Amerikában részt vett különböző gazdasági képzéseken is. A tanulmányait ezek után a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán folytatta. Tanult a Werk Akadémia Gasztro szakán is. Wossala Rozina szakácsként és üzletvezetőként is dolgozott, ezen felül foglalkozott tanácsadással és vendégkapcsolatok ápolásával is, valamint különféle gasztronómiai túrákat is szervezett. Dolgozott már olyan étterem koncepciók kialakításán mint például a Tokio, Innio, Bacardi Original Bar. A Dining Guide és a népszabadság top 100 étterem kiadványnak étteremkritikusa is volt, üzemeltette az INNIO borbárt Budapest belvárosában. Az RTL Klub A Konyhafőnök első évadában második helyezés ért el, így egy ország ismerte meg Rozinát és a második helyezéssel elnyerte, hogy 2016-ban zsűritag legyen A Konyhafőnök gastro-reality-ben. Rozina a 2017-es A Konyhafőnökben is zsűritagként szerepelt. Mindennapjainak fontos része a sport, imád spinningelni, nyáron vitorlázik és rendelkezik nemzetközi vitorlás engedéllyel is. A budapesti Bestia étterem egyik alapítója. 2018-ban jelölték a Glamour Gálán Az év vállalkozója kategóriában. Karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt mint a Fiskars, Soproni, Zwack Unicum, Neckermann Magyarország, Spar Magyarország, Bestia Budapest, Bosch Home Magyarország, Kiehl’s Magyarország és még sok más. Wossala Rozina jelenleg több, mint 75 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így a magyar Instagram toplista 191. helyén szerepel. Wossala Rozina szakácsot, étteremvezetőt és műsorvezetőt a gasztronómiával kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
190

190. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 558 078
2. Videómánia 1 091 680
3. PamKutya 1 080 785
4. Peter Bence 825 245
5. Radics Peti 686 892
6. KerekMese 684 658
7. TheVR 671 606
8. luckeY 620 449
9. Peter Gergely 613 695
10. UNFIELD 609 853
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői...

Tovább

Az influencer marketing korunk egyik legfelkapottabb marketing jelensége. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az elmúlt évek során rengeteget változott az, hogy miért és hogyan döntünk vásárláskor.

Tovább

A közösségi média és a hashtagek mára elválaszthatatlanná váltak, pedig a kommunikáció egy meglehetősen újszerű eszközei, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek. Manapság nincs olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot