Wossala Rozina

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Wossala Rozina
Instagram leírás
🥩 R E S T A U R A T E U R 🦁 T R A V E L L E R 🎬 T V H O S T @bestiabudapest #profiakonyhámban Management: wossala.r@me.com
Leírás

Wossala Rozina magyar szakács, étteremvezető. Wossala Rozina 1984-ben született, édesanyja Kánya Kata színésznő. Wossala Rozina gimnázium és érettségi után két évig, 2003-ig a Budapesti IBS-en folytatta tanulmányait, de ezen felül Amerikában részt vett különböző gazdasági képzéseken is. A tanulmányait ezek után a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán folytatta. Tanult a Werk Akadémia Gasztro szakán is. Wossala Rozina szakácsként és üzletvezetőként is dolgozott, ezen felül foglalkozott tanácsadással és vendégkapcsolatok ápolásával is, valamint különféle gasztronómiai túrákat is szervezett. Dolgozott már olyan étterem koncepciók kialakításán mint például a Tokio, Innio, Bacardi Original Bar. A Dining Guide és a népszabadság top 100 étterem kiadványnak étteremkritikusa is volt, üzemeltette az INNIO borbárt Budapest belvárosában. Az RTL Klub A Konyhafőnök első évadában második helyezés ért el, így egy ország ismerte meg Rozinát és a második helyezéssel elnyerte, hogy 2016-ban zsűritag legyen A Konyhafőnök gastro-reality-ben. Rozina a 2017-es A Konyhafőnökben is zsűritagként szerepelt. Mindennapjainak fontos része a sport, imád spinningelni, nyáron vitorlázik és rendelkezik nemzetközi vitorlás engedéllyel is. A budapesti Bestia étterem egyik alapítója. 2018-ban jelölték a Glamour Gálán Az év vállalkozója kategóriában. Karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt mint a Fiskars, Soproni, Zwack Unicum, Neckermann Magyarország, Spar Magyarország, Bestia Budapest, Bosch Home Magyarország, Kiehl’s Magyarország és még sok más. Wossala Rozina jelenleg több, mint 75 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így a magyar Instagram toplista 191. helyén szerepel. Wossala Rozina szakácsot, étteremvezetőt és műsorvezetőt a gasztronómiával kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink