Zimány Linda

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Zimány Linda
Instagram leírás
*𝕊𝕒𝕣𝕔𝕒𝕤𝕥𝕚𝕔 𝕝𝕒𝕨𝕪𝕖𝕣 * ♈️ aries * pescatarian 🥑 Collabs/PR: lindazimanypr@gmail.com ☝🏻A képek,storyk felhasználása engedélyhez kötött!
Leírás

Zimány Linda magyar műsorvezető, modell és jogász. Egészen 18 éves koráig Nagykanizsán élt, és itt járt iskolába, innen került fel Budapestre. Iskola mellet 2005 óta dologzik modellként.  Rengeteg nagy márkáva dolgozott együtt, és a playboy címlapján is szerepelt . már.Jogászként diplomázott a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán.Kilenc évig járt zeneiskolába, zongorázni, szolfézsra, 2 évig tanult énekelni. Angol középfokú nyelvvizsgája van, ezenkívül németül beszél még.Korábban a Duna Televízión, később a Cool TV-ben műsorvezető. A Playboy 2008. szeptemberi számában vált meg ruháitól,majd ezt követően több férfimagazinban vállalt szereplést.2017-ben megcsillogtatta énektudását a Tv2 A nagy duett című műsorában Oláh Gergővrl. Zimány Linda magánélete soha sem került nyilvánosság elé. Fitalaként szerepelt a V-tech egyik videóklippjében , és az együttes egyik zenészének volt a barátnője akkor. 2010-ben szakított 1,5éves kapcsolat után pókerjátékos párjával. Egy hónapot Dzsudzsák Balázzsal is eltött. Azóta egy interjúban Kedves Ferenc milliárdost nevezte párjának. Zimány Lindát mr az Instagramon is több mint 200 000-en követik.

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, szépségépolés, ruha

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink