Zozo Kempf

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Zozo Kempf
Instagram leírás
➖BMX RIDER from Hungary🚲 ➖Exatlon Hungary - BAJNOKOK 🔴 ➖Dancing with the Stars 🕺🏼 ➖Ninja Warrior Hungary⚫️ ➖Have Fun & Stay Loose 🤙🏼
Leírás

Zozó Kempf extrém sportoló, BMX sportoló. Zozó Kempf 1997-ben született Gyulán. 2009-ben látott egy különleges, eltérő biciklis videót, majd később egyre több BMX-es videót is látott, amelyek nagyon felkeltették figyelmét és ekkor kezdődött el a kötődése az extrém sportok iránt. 2010-ben kapta meg első BMX-ét, és azóta tart nála a sport iránti szerelem. A gyulai születésű fiú sík vidéken nőtt fel, ezért gyakorolni szinte csak egy kiépített pályán tudott. Szerencséjére pont abban az évben épült Gyulán egy nagyon jó minőségű skatepark, amikor ő elkezdett foglalkozni a sporttal. Ekkor nagy csapattal kezdték el űzni a sportot, de mára már csak 2-3-n gyakorolnak rendszeresen. A többieknek a BMX megmaradt hobbiként, ő viszont elkezdett vele versenyszerűen foglalkozni. Aki egy kicsit is figyelemmel követi a megyei és országos extrém sportok életét, annak biztos, hogy ismerősen cseng Zozó Kempf neve. A fiatal gyulai fiú egy világbajnoki első hellyel is büszkélkedhet a többi elismerései mellett. Számos dobogós helyezés után az eddigi versenyiből a BMX Világbajnokságon elért első helyezésére a legbüszkébb, de emellett első helyezést ért már el a Magyar Bajnokságon is profi kategóriában. Zozó Kempf jelenleg Budapesten az IBS Üzleti Főiskola végzős hallgatója. Zozó Kepmp 2019-es évben a Playboy Man Of The Year jelöltjei között is szerepel. Zozó Kempf Youtube csatornája már zozoka199 néven 2011-ben elindult, de a videózással komolyan csak 2019-ben kezdett el foglalkozni. Jelenleg a YouTube videói a BMX-es gyakorlásairól, felkészüléseiről, mindennapjairól szól. A videókat készített már a legextrémebb BMX mutatványairól, versenyeiről, tunningolásról, a különböző extrémsport kihívásokrók, valamint a videóban gyakran közzéteszi, hogy milyen extrém helyeken gyakorol versenyeire és készít kérdez-felelek videókat is. Zozó Kempfnek jelenleg több, mint 176 ezer YouTube feliratkozója van, és 152 ezren követik az Instagramon, így a magyar Instagram toplistán 91. helyen szerepel, a magyar YouTube toplistán pedig a 101. helyen áll. Zozó Kempf magyar extrémsportolót és influencert a sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Zozó Kempf magyar extrémsportolót és influencert a sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink