Zozo Kempf

"Ahol az influencerek és a márkák egymásra találnak"
Zozo Kempf
Instagram leírás
➖BMX➖ ➖YOUTUBE➖ ➖BMX WORLDS🥇➖ ➖HUNGARIAN NATIONAL TEAM🇭🇺➖
Leírás

Zozó Kempf extrém sportoló, BMX sportoló. Zozó Kempf 1997-ben született Gyulán. 2009-ben látott egy különleges, eltérő biciklis videót, majd később egyre több BMX-es videót is látott, amelyek nagyon felkeltették figyelmét és ekkor kezdődött el a kötődése az extrém sportok iránt. 2010-ben kapta meg első BMX-ét, és azóta tart nála a sport iránti szerelem. A gyulai születésű fiú sík vidéken nőtt fel, ezért gyakorolni szinte csak egy kiépített pályán tudott. Szerencséjére pont abban az évben épült Gyulán egy nagyon jó minőségű skatepark, amikor ő elkezdett foglalkozni a sporttal. Ekkor nagy csapattal kezdték el űzni a sportot, de mára már csak 2-3-n gyakorolnak rendszeresen. A többieknek a BMX megmaradt hobbiként, ő viszont elkezdett vele versenyszerűen foglalkozni. Aki egy kicsit is figyelemmel követi a megyei és országos extrém sportok életét, annak biztos, hogy ismerősen cseng Zozó Kempf neve. A fiatal gyulai fiú egy világbajnoki első hellyel is büszkélkedhet a többi elismerései mellett. Számos dobogós helyezés után az eddigi versenyiből a BMX Világbajnokságon elért első helyezésére a legbüszkébb, de emellett első helyezést ért már el a Magyar Bajnokságon is profi kategóriában. Zozó Kempf jelenleg Budapesten az IBS Üzleti Főiskola végzős hallgatója. Zozó Kepmp 2019-es évben a Playboy Man Of The Year jelöltjei között is szerepel. Zozó Kempf Youtube csatornája már zozoka199 néven 2011-ben elindult, de a videózással komolyan csak 2019-ben kezdett el foglalkozni. Jelenleg a YouTube videói a BMX-es gyakorlásairól, felkészüléseiről, mindennapjairól szól. A videókat készített már a legextrémebb BMX mutatványairól, versenyeiről, tunningolásról, a különböző extrémsport kihívásokrók, valamint a videóban gyakran közzéteszi, hogy milyen extrém helyeken gyakorol versenyeire és készít kérdez-felelek videókat is. Zozó Kempfnek jelenleg több, mint 176 ezer YouTube feliratkozója van, és 152 ezren követik az Instagramon, így a magyar Instagram toplistán 91. helyen szerepel, a magyar YouTube toplistán pedig a 101. helyen áll. Zozó Kempf magyar extrémsportolót és influencert a sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Zozó Kempf magyar extrémsportolót és influencert a sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
90

90. helyen a magyar instagram toplistán.

102. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Statisztika
155 089
Instagram követő
177 965
Youtube feliratkozó
Influencer Marketing Kategória


Influencer vagyok. Regisztrálok influencerként
Influencer vagyok. Regisztrálok influencerként
Regisztrálok
Influencert keresek kampányomhoz
Influencert keresek kampányomhoz
Regisztrálok
Több Instagram követőt szeretnék
Több Instagram követőt szeretnék
Érdekel
Instagram toplista
Helyezés Név Követők
1. Palvin Barbara 12 680 729
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 821 851
4. Andy Csinger 653 862
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 483 771
8. Edina Kulcsár 460 269
9. Kasza Tibi 459 717
10. Bercsenyi Balazs 450 420
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
Helyezés Név Feliratkozók
1. VamosART 1 548 605
2. Videómánia 1 086 800
3. PamKutya 1 078 519
4. Peter Bence 816 426
5. Radics Peti 683 807
6. KerekMese 680 166
7. TheVR 670 441
8. luckeY 619 139
9. Peter Gergely 612 874
10. UNFIELD 608 605
Tovább a teljes listára
Mit nyújt Neked az Influencer toplista?
Ha Influencer vagy akkor...
Ha Influencer vagy akkor...

Ha Influencernek érzed magad, legyen akár csak 2.000 követőd is, regisztrálj, segítünk hirdetőt találni! 

Tovább
Ha influencert keresel kampányodhoz...
Ha influencert keresel kampányodhoz...

Válogass a listából, vagy keress meg minket, segítünk kiválasztani a Neked legjiobban megfelelő influencert! 

Tovább
Ha több Instagram követőt szeretnél
Ha több Instagram követőt szeretnél

Segítünk téged influencerré válni! Kapcsolataink, módszereink, adatbázisaink segítenek Neked villámgyorsan sok követőt szerezni! 

Tovább
Fizetett hirdetést szeretnél ezen az oldalon?
Fizetett hirdetést szeretnél ezen az oldalon?

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, hirdess ott, ahol minden érintett léthatja! 

Tovább
Teljes körű közösségi média marketing érdekel?

Nincs időd Facebook vagy Instagram oldaladra? YouTube csatornát szeretnél, de nem tudsz filmeket készíteni? Minden terhet leveszünk a válladról! Teljes körű Közösségi média stratégia és kivitelezés profiktól! Facebook oldal vezetés, Instagram oldal vezetés, videók készítése, terjesztése, Facebook, Instagram és YouTube hirdetések készítését bízd tapasztalt és kreatív csapatunkra!

Teljes körű közösségi média marketing érdekel?
Mi fán terem a közösségi tartalomnaptár?
2019-08-15
Hírek és ajánlatok
Miért és hogyan készíts magadnak közösségi tartalomnaptárt

Ugyan még csak az év felén vagyunk túl, sosem késő rászánni magadat egy friss közösségi tartalomnaptár összeállítására. Egy igényesen összerakott közösségi tartalomnaptár sokkal egyszerűbbé teheti a hétköznapjaidat, és komoly fejfájástól kímélheted meg vele magadat. Mindemellett nagy előnyük, hogy segítenek sokkal hatékonyabban kihasználni a rendelkezésedre álló munkaidőt, és megkönnyítik a csoportos együttműködést is, hiszen elkerülhetők velük az egymást ütő témák és időpontok is.

Tovább
A Facebook élőzés 9 szarvashibája (és elkerülésük)
2019-08-13
Hírek és ajánlatok
Így kerüld el a Facebook élőzés 9 leggyakoribb hibáját

A Facebook Live funkciója mind a hétköznapi felhasználók, mind a márkák, mind pedig az influencerek számára lehetőséget nyújt arra, hogy egy minden korábbinál személyesebb (legalább is az internethez képest) módon kommunikáljanak ismerőseikkel, követőikkel, vagy ügyfeleikkel.

Tovább